Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Brand new store

Brand new store

Το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα μας στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού 33 σας περιμένει να ανακαλύψετε όλα τα κορυφαία brands και να απολαύσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρουν τα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης.

Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί με βάση τα σύγχρονα πρότυπα εξυπηρέτησης όπου ο πελάτης τοποθετείται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η νεα χωροταξική δομή επιτρέπει στον πελάτη να ανακαλύψει μια απο τις μεγαλύτερες συλλογές οπτικών και φακών επαφής στην Ελλάδα και να κάνει τις αγορές του σε ένα υπέρκομψο και ευρύχωρο περιβάλλον.

Η ανακαίνιση και επέκταση του ιστορικού πρώτου καταστήματος της επιχείρησης στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού 33 εντάσσεται στο πλαίσιο της σταδιακής αναμόρφωσης του συνόλου των καταστημάτων με βάση το νέο concept. To πλάνο θα εξελιχθεί σταδιακά στοχεύοντας στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένα στις σημερινές ανάγκες των καταναλωτών διεθνώς.

Τα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης διαθέτουν 3 φυσικά καταστήματα καθώς και το ηλεκτρονικό www.markakis.gr, και συνεχίζουν το πλάνο ανάπτυξης τους παρά τις αντίξοες συνθήκες των τελευταίων ετών.

Τα νέα μας

Επιστροφή στην κορυφή