Μετάβαση στις επιλογές Cookies

Vogue

Στα οπτικά Μαρκάκης, τα παιδικά γυαλιά Vogue πρωταγωνιστούν σε ποιότητα, λειτουργικότητα και όμορφο στυλ, για να χαρίσουν στους μικρούς μας φίλους την ευκολία και την άνεση που χρειάζονται. Ειδικά σχεδιασμένα με βάση τις ανάγκες και τη «ζωηρή» καθημερινότητα των παιδιών, τα παιδικά γυαλιά οράσεως Vogue ξεχωρίζουν με την ανθεκτικότητά τους, ενώ παράλληλα ακολουθούν και τους κανόνες της παιδικής μόδας και είναι μέσα στις “τάσεις” των προτιμήσεών τους!

Παιδικά γυαλιά Vogue με ασύγκριτη ποιότητα στα οπτικά Μαρκάκης!

Στην καρδιά της συλλογής μας με παιδικά γυαλιά οράσεως «χτυπάει» φυσικά ένα από τα πιο διαχρονικά brand, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κόσμο της μόδας και των αξεσουάρ, η Vogue. Και επειδή στα οπτικά Μαρκάκης θέλουμε να δίνουμε εγγυημένες λύσεις στους γονείς που αναζητούν ποιότητα, αλλά και πρακτικότητα, έχουμε μια ιδιαίτερα μοδάτη συλλογή με παιδικά γυαλιά Vogue για κορίτσια και αγόρια που διακρίνονται για τους ποιοτικούς φακούς τους και θα προστατέψουν τα ματάκια των μικρών μας φίλων, αλλά και ευκαμπτο και ανθεκτικό σκελετό που μπορεί να υποστηρίξει την πιο έντονη χρήση που κάνουν τα παιδιά.

Πώς να διαλέξετε παιδικά γυαλιά οράσεως Vogue… με μια ματιά!

Σε έναν κόσμο όπου η πρώτη εντύπωση μετράει και η άνεση είναι καθοριστική, τα παιδικά γυαλιά οράσεως Vogue έρχονται σε μεγάλη ποικιλία για να εκπληρώσουν το μοναδικό στυλ κάθε παιδιού! Τι να λάβετε υπόψη σας ώστε να διαλέξετε το καλύτερο και πιο ταιριαστό παιδικό γυαλί Vogue για το αγαπημένο σας πιτσιρίκι: 

  • Την ηλικία και το ύψος του παιδιού
  • Τις οπτικές ανάγκες του παιδιού με βάση τη συνταγή του οφθαλμίατρου  
  • Το στυλ και τις προτιμήσεις του παιδιού (καλύτερα να διαλέξει το αγαπημένο του ζευγάρι με βάση την προσωπικότητά του)
  • Σωστή εφαρμογή χωρίς να πιέζουν ή να γλιστρούν
  • Προστασία από το μπλε φως στον φακό για μειωμένη κόπωση των ματιών μπροστά από τις οθόνες
  • Ελαφρότητα ώστε να μην προκαλούν ενόχληση ή πίεση όπως ακουμπούν σε αυτιά και μύτη

Γιατί τα παιδικά γυαλιά Vogue «κλέβουν» τα βλέμματα!

Τα γυαλιά οράσεως είναι αναμφισβήτητα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που έχουν μικροί και μεγάλοι στην γκαρνταρόμπα τους, γιατί εκτός από λειτουργικότητα, συμπληρώνουν συνήθως και το καθημερινό τους στυλ. Ειδικά ανάμεσα στα παιδιά, που είναι λίγο πιο «αυστηρές» οι γραμμές αισθητικής, το να νιώθουν άνετα όταν καλούνται να φορέσουν γυαλάκια, είναι πολύ σημαντικό. Έτσι και τα παιδικά γυαλιά Vogue έρχονται με πολύ ευφάνταστα, όμορφα αλλά και κλασικά σχέδια και χρωματισμούς, για να έχουν τα παιδιά την ευκαιρία να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ, το οποίο θα διαρκέσει και στο πέρασμα του χρόνου.

Συγκεκριμένα στα οπτικά Μαρκάκης θα βρείτε γυαλιά οράσεως Vogue για παιδιά με ασύγκριτη ποιότητα και ζωηρά χρώματα σκελετών όπως γκρί, κόκκινο, μαύρο, μπλέ, μπορντό, μώβ, ρόζ, ταρταρούγα και φούξια. Από κομψά μεταλλικά frames έως ζωηρούς πλαστικούς σκελετούς για ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη ώστε να βρεθεί εύκολα το ζευγάρι παιδικών γυαλιών Vogue που θα ταιριάξει ολοκληρωμένα στο πρόσωπό του.

Κορυφαία Vogue παιδικά γυαλιά σε μοναδικές τιμές στα οπτικά Μαρκάκης!

Στα οπτικά Μαρκάκης είμαστε εδώ με μία μεγάλη συλλογή σε Vogue παιδικά γυαλιά, αλλά και για να σας συμβουλεύσουμε σε κάθε σας αγορά. Επισκεφτείτε το κατάστημα οπτικών μας στο Ηράκλειο ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3000362 για να σας βοηθήσουμε σε κάθε απορία σχετικά με τα παιδικά γυαλιά οράσεως Vogue. Γιατί στα οπτικά Μαρκάκης είμαστε δίπλα σας με προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές και μία μεγάλη ποικιλία σε Vogue, Burberry, Versace, Persol, Prada, Polo Ralph Lauren, Tom Ford, Moscot γυαλιά, Oakley, L.R.G, Kaleos, Kuboraum, Polaroid, και πολλά ακόμα, φροντίζοντας πάντα έχετε τα αξεσουάρ που αξίζουν σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

37 προϊόντα
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2021 3108 5017 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2021 3108 5017 - 2
    -20% Νέο
    VOGUE
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2021 3105 4817 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2021 3105 4817 - 2
    -20% Νέο
    VOGUE
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2021 3105 5017 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2021 3105 5017 - 2
    -20% Νέο
    VOGUE
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE 5276 W44 5117 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE 5276 W44 5117 - 2
    -26%
    VOGUE
    catalog bottom banner 1
    6 άτοκες δόσεις
    Επιστροφή στην κορυφή