Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Filters
Εύρος τιμής
Εύκολη και δωρεάν επιστροφή!

Polaroid

Τα παιδικά γυαλιά Polaroid είναι η απάντηση για όλους τους γονείς που ψάχνουν έναν συνδυασμό άνεσης, προστασίας και ανθεκτικότητας για να συνοδεύει την έντονη καθημερινότητα των παιδιών τους. Στα οπτικά Μαρκάκης θα ανακαλύψετε παιδικά γυαλιά οράσεως Polaroid, ειδικά σχεδιασμένα πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των μικρών μας φίλων όπως πρακτικότητα, ελαφρότητα, αντοχή και φυσικά ιδιαίτερες και σύγχρονες «παιχνιδιάρικες» πινελιές που φέρνουν τον δικό τους χαρακτήρα στο στυλ των παιδιών! 

Κορυφαία παιδικά γυαλιά Polaroid σας περιμένουν στα οπτικά Μαρκάκης!

Στα οπτικά Μαρκάκης φροντίζουμε να προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία με παιδικά γυαλιά οράσεως και τα αγαπημένα brands μικρών και μεγάλων, ώστε να βρείτε με ευκολία το αγαπημένο σας ζευγάρι! Τα παιδικά γυαλιά οράσεως Polaroid συνδυάζουν το μοντέρνο στυλ που είναι σημαντικό για τις ευαίσθητες ηλικίες των παιδιών, αλλά και την οπτική προστασία και αντοχή που χρειάζεται η «ζωηρή» καθημερινότητά τους! Ένας οίκος που εδώ και 75 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς και αποτελεί νο1 επιλογή για εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, υπογράφοντας πάντα με ποιότητα και στυλ. 

Τα παιδικά γυαλιά οράσεως Polaroid ξεχωρίζουν διαχρονικά!

Ανάμεσα στα γυαλιά οράσεως, αυτά τα ζευγάρια ξεχωρίζουν διαχρονικά γιατί η μόδα συναντά την κορυφαία ποιότητα και την ασύγκριτη τεχνογνωσία της Polaroid. Προσφέρουν άψογη οπτική εμπειρία με φακούς άριστης ποιότητας, πρακτικό σχεδιασμό και ευκρίνεια για να μη κουράζουν τα μάτια, αξεπέραστη άνεση με ελαφριούς και ευέλικτους σκελετούς για τέλεια εφαρμογή ώστε να μη κουράζουν στη χρήση και μοναδικά «παιχνιδιάρικα» στυλ και ζωηρά χρώματα σκελετών, τα παιδικά γυαλιά οράσεως Polaroid είναι εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας για να εκφράζουν απόλυτα την προσωπικότητα κάθε παιδιού.

Ανακαλύψτε παιδικά γυαλιά Polaroid που θα σας κερδίσουν… με μια ματιά!

Γραμμές τετράγωνες ή στρογγυλές, παλ αποχρώσεις και μοντέρνα αισθητική έρχονται σε ξεχωριστά σχέδια για να συμπληρώσουν σαν μια όμορφη πινελιά το πρόσωπο κάθε μικρού μας φίλου! Τα παιδικά γυαλιά Polaroid ξεχωρίζουν με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και έχουν μία φόρμα που δημιουργεί ρετρό αισθητική σε τολμηρά χρώματα όπως κόκκινο, μπλε και πράσινο σε συνδυασμό με χρώμα φακού κόκκινο, μπλε, πράσινο για δώσουν μία σύγχρονη εμφάνιση σε κάθε κορίτσι ή αγόρι που αγαπά τα έντονα χρώματα και σχέδια. 

Πώς να διαλέξετε τα κατάλληλα παιδικά γυαλιά οράσεως Polaroid;

Κάποιες φορές είναι δύσκολο και για τους γονείς να επιλέξουν τα σωστά αξεσουάρ που θα «συνοδεύουν» το παιδί στην καθημερινότητά του και θα ανταπεξέλθουν στις «απαιτητικές» σύγχρονες τάσεις της μόδας! Το σίγουρο είναι πώς η ευελιξία στη χρήση, η καλή προσαρμογή και η άνεση που δεν πιέζει το πρόσωπό τους και η αντοχή των γυαλιών σχεδιασμένων με γνώμονα την αστείρευτη παιδική ενέργεια, είναι κριτήρια που θα σας οδηγήσουν σε μία σωστή απόφαση. Φυσικά, το καλύτερο είναι να επισκεφτείτε τα οπτικά Μαρκάκης ή να αναζητήσετε μαζί με το παιδί σας παιδικά γυαλιά οράσεως, ώστε να επιλέξει με βάσει την προσωπικότητά του και το γούστο του.

Βρείτε παιδικά γυαλιά Polaroid σε καταπληκτικές τιμές στα οπτικά Μαρκάκης!

Στα οπτικά Μαρκάκης φροντίζουμε να έχετε στη διάθεσή σας κορυφαία brands και συλλογές όπως τα παιδικά γυαλιά Polaroid για κορίτσια και αγόρια σε μοναδικές τιμές, ώστε να κάνετε την πιο ασφαλή επιλογή για τα μικρά σας. Επισκεφτείτε το κατάστημα οπτικών μας στο Ηράκλειο ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3000362 και θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε απορία σχετικά με την επιλογή σας. Ανάμεσα στην ποικιλία των προϊόντων μας θα ανακαλύψετε και μια πλούσια συλλογή σε δεκάδες κορυφαία brands, που όλα έχουν δημιουργήσει τη δική τους ιστορία στον κόσμο της μόδας και των αξεσουάρ όπως τα γυαλιά οράσεως Ray Ban, Vogue, Burberry, Versace, Persol, Prada, Polo Ralph Lauren, Tom Ford, Moscot γυαλιά, Oakley, L.R.G, Kaleos, Kuboraum και δεκάδες ακόμα που είναι η εγγυημένη απάντηση για ένα από τα πιο πολύτιμα αξεσουάρ που έχουν οι μικροί μας φίλοι!

3 προϊόντα
catalog bottom banner 1
6 άτοκες δόσεις
Επιστροφή στην κορυφή