Μετάβαση στις επιλογές Cookies

Polaroid

Τα Polaroid γυαλιά ξεχωρίζουν διαχρονικά ανάμεσα στα πιο hot brands γυαλιών, χάρη στη δημιουργική φιλοσοφία της εταιρείας και τον λειτουργικό σχεδιασμό τους. Πρόκειται για μία συλλογή με κλασικά και αγαπημένα πλέον σχέδια αλλά και από πιο τολμηρά, σε διαφορετικά στυλ, σχήματα και χρώματα που καταφέρνει πάντα να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γίνει ένα πραγματικό «στολίδι» στη συλλογή των αξεσουάρ σας. Στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρείτε μία πλούσια ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως Polaroid σε εξαιρετικές τιμές για να διαλέξετε το ύφος και το στυλ που θα εμπνεύσει κάθε σας εμφάνιση με τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους. 

Μοναδικά designs σε γυαλιά Polaroid αποκλειστικά για εσάς στα Oπτικά Μαρκάκης!

Η Polaroid είναι μια εταιρεία με δεκαετίες εμπειρίας στην κατασκευή γυαλιών ηλίου και οράσεως, γνωστή για την υψηλή ποιότητα, την τεχνολογία που προστατεύει από την UV ακτινοβολία και τα μοναδικά της σχέδια.

Δημιουργήστε το δικό σας στυλ με τα γυαλιά Polaroid:

  • Επιλέξτε ανάμεσα σε μια πλούσια ποικιλία σκελετών σε διάφορα σχήματα, χρώματα και υλικά όπως τετράγωνα ή στρογγυλά, παλστικά ή από μέταλλο.
  • Διαλέξτε φακούς σε μοντέρνα χρώματα και με φακούς για μέγιστη προστασία από τον ήλιο.
  • Προσαρμόστε τα γυαλιά σας στις δικές σας ανάγκες με βραχίονες που ρυθμίζονται και ειδικά μαξιλαράκια για άνετη εφαρμογή.

Γιατί να επιλέξετε γυαλιά Polaroid στα Oπτικά Μαρκάκη:

  • Εγγύηση αυθεντικότητας: Διαθέτουμε μόνο γνήσια γυαλιά Polaroid, με υψηλή ποιότητα κατασκευής.
  • Εξειδικευμένη καθοδήγηση: Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιών για το πρόσωπό σας και τις ανάγκες σας.
  • Μεγάλη ποικιλία: Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από γυαλιά Polaroid για κάθε γούστο και περίσταση.

Πλούσια ποικιλία σε χρώματα όπως γυαλιά Polaorid μάυρα, κόκκινα, καφέ και πολλά άλλα για να διαλέξετε!

Στα Oπτικά Μαρκάκης, ανακαλύψτε μια πλούσια συλλογή από γυαλιά Polaroid, διαθέσιμα σε μια πληθώρα χρωμάτων που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και περίσταση. Είτε αναζητάτε κλασσικά και διαχρονικά σχέδια, είτε θέλετε να υιοθετήσετε μια πιο μοντέρνα και τολμηρή εμφάνιση, σίγουρα θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιών για εσάς.

Ας δούμε μερικά από τα πιο δημοφιλή χρώματα στα γυαλιά Polaroid:

Διαχρονικά και κλασικά χρώματα

  • Μαύρα: Τα μαύρα γυαλιά Polaroid αποτελούν μια διαχρονική επιλογή που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Προσφέρουν κομψότητα και σοφιστικέ, ενώ παράλληλα προστατεύουν από τον ήλιο με αποτελεσματικότητα.
  • Καφέ: Τα καφέ γυαλιά Polaroid χαρίζουν μια ζεστή και γήινη αίσθηση. Ιδανικά για καθημερινές εμφανίσεις, ταιριάζουν άψογα σε διάφορες αποχρώσεις δέρματος και χρώματα μαλλιών αλλά και σύνολα εμφανίσεων.

Τολμηρές επιλογές

  • Κόκκινα Polaroid γυαλιά: Αυτά τα γυαλιά κπέμπουν αυτοπεποίθηση και δυναμισμό ενώ είναι ιδανικά για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν και να κάνουν μια statement εμφάνιση.
  • Μπλε: Τα μπλε γυαλιά Polaroid προσφέρουν μια δροσερή και μοντέρνα εμφάνιση. Ταιριάζουν ιδανικά με ρούχα σε λευκές και μπεζ αποχρώσεις, ενώ μπορούν να δώσουν μια πινελιά χρώματος σε πιο ουδέτερες εμφανίσεις.
  • Πράσινα: Τα πράσινα γυαλιά Polaroid χαρίζουν μια δροσερή και παιχνιδιάρικη νότα και είναι ιδανικά για καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Επιλογές που δεν εξαντλούνται εδώ
Στα Oπτικά Μαρκάκης, θα βρείτε γυαλιά Polaroid σε μια πληθώρα άλλων χρωμάτων, όπως ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, μοβ, γαλάζιο και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά είδη φακών για μέγιστη προστασία από τον ήλιο, καθρέφτες ή φακοί που προσαρμόζονται στις φωτεινές συνθήκες.

Επισκεφθείτε τα Oπτικά Μαρκάκη σήμερα και ανακαλύψτε την πλούσια ποικιλία σε γυαλιά Polaroid. Με σίγουρα θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι που ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σας!

Oπτικά Μαρκάκη - Το στυλ σας, η οπτική σας.

Διαλέξτε γυαλιά Polaorid τεράγωνα ή στρογγυλά με βάση το σχήμα του προσώπου σας!

Εκτός από την πλούσια ποικιλία χρωμάτων, στα Oπτικά Μαρκάκη σας προσφέρουμε γυαλιά Polaroid σε διάφορα σχήματα, όπως τετράγωνα και στρογγυλά. Η επιλογή του κατάλληλου σχήματος γυαλιών είναι σημαντική, καθώς μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να τονίσει το στυλ σας.

Τετράγωνα γυαλιά Polaroid
Τα τετράγωνα γυαλιά Polaroid προσφέρουν μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση που αναδεικνύει το στυλ και την προσωπικότητα του καθενός. Ιδανικά για πρόσωπα με σχήμα οβάλ ή στρογγυλό, αυτά τα γυαλιά βοηθούν στη μακρύνεση και λεπτύνεση του προσώπου, προσφέροντας μια αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας. Με διάφορα χρώματα και στυλ διαθέσιμα, κάθε άτομο μπορεί να βρει ακριβώς αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και τις ανάγκες του.

Στρογγυλά γυαλιά Polaroid
Τα στρογγυλά γυαλιά Polaroid προσφέρουν μια πιο μαλακή και παιχνιδιάρικη εμφάνιση, δίνοντας έναν αέρα γλυκύτητας στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ιδανικά για πρόσωπα με τετράγωνο ή τριγωνικό σχήμα, αυτά τα γυαλιά προσθέτουν μια δόση ευκολίας και ζωντάνιας στην εμφάνιση. Όπως και τα τετράγωνα, διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων και στυλ, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτό που αναδεικνύει καλύτερα το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Για να επιλέξετε το τέλειο σχήμα γυαλιών Polaroid:

  1. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και δοκιμάστε διάφορα σχήματα ή δοκιμάστε τα γυαλιά σας online.
  2. Ζητήστε τη συμβουλή του έμπειρου προσωπικού μας.
  3. Λάβετε υπόψη το σχήμα του προσώπου σας, το στυλ σας και την περίσταση για την οποία προορίζονται τα γυαλιά.

Ανακαλύψτε μοναδικά σχέδια σε Polaroid γυαλιά οράσεως στα Οπτικά Μαρκάκης

Εκτός από τα γυαλιά ηλίου, στα Oπτικά Μαρκάκη σας προσφέρουμε μια εκπληκτική συλλογή από γυαλιά οράσεως Polaroid, ιδανικά για να δώσετε μια μοντέρνα πινελιά στην καθημερινότητά σας.

  • Διαλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σκελετών Polaroid: Διαθέτουμε γυαλιά Polaroid σε διάφορα σχήματα, χρώματα και υλικά, για να βρείτε το τέλειο ζευγάρι που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας και το στυλ σας.
  • Επιλέξτε τους κατάλληλους φακούς: Μπορείτε να επιλέξετε φακούς για μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό ή πρεσβυωπία, καθώς και ειδικούς φακούς για ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Προσαρμογή στις δικές σας ανάγκες: Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τα γυαλιά σας στις δικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας άριστη εφαρμογή και μέγιστη οπτική άνεση.

Aξεπέραστα designs σε Polaroid γυαλιά ηλίου ανδρικά

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου Polaroid διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες φιλτραρίσματος που προστατεύουν τα μάτια σας από την επιβλαβή ακτινοβολία του ήλιου, ενώ ταυτόχρονα προσδίδουν έναν μοναδικό αέρα στυλ και αυτοπεποίθησης. Από κλασικά μέχρι πιο σύγχρονα και τολμηρά, η συλλογή μας προσφέρει ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε άνδρας θα βρει ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό του στυλ και τις ανάγκες του.

Με τα ανδρικά Polaroid γυαλιά ηλίου, δεν θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ στυλ και λειτουργικότητας.

Και φυσικά πλούσια ποικιλία σε γυναικεία Polaroid γυαλιά ηλίου για να μένετε στυλάτη και άνετη! 

Στα Οπτικά Μαρκάκης, προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία σε γυναικεία Polaroid γυαλιά ηλίου που εξασφαλίζουν το στυλ και την άνεση σε κάθε σας εμφάνιση. Ανακαλύψτε την ευκολία που προσφέρουν τα γυναικεία γυαλιά ηλίου Polaroid, σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση και την αισθητική.

Με μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που κολακεύουν κάθε γυναίκα, τα γυναικεία γυαλιά ηλίου Polaroid σας επιτρέπουν να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ με διάφορους τρόπους. Από κλασικά και διαχρονικά σχέδια έως μοντέρνες και τολμηρές επιλογές, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το απόλυτο γυαλί ηλίου Polaroid που ταιριάζει στο προσωπικό της στυλ και στις ανάγκες της.

  • Cat-eye: Γοητευτικό και θηλυκό, το στυλ cat-eye στα γυαλιά Polaroid χαρίζει μια αίσθηση μυστηρίου και κομψότητας.
  • Butterfly: Παιχνιδιάρικο και ρομαντικό, το στυλ butterfly ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο και προσδίδει μια πινελιά νεανικότητας.
  • Oversized: Μοντέρνο και εντυπωσιακό, το στυλ oversized προσθέτει μια δόση δυναμισμού και σιγουριάς σε κάθε εμφάνιση.
  • Round γυαλιά Polaroid: Πρωτότυπο και κομψό, το στρογγυλό στυλ χαρίζει μια πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμφάνιση.
  • Aviator: Κλασικό και διαχρονικό, το στυλ aviator στα γυαλιά Polaroid ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο και προσδίδει μια αίσθηση κομψότητας και δυναμισμού.

Και για τους μικρούς μας φίλους γυαλιά Polaroid παιδικά για να χαίρνονται κάθε στιγμή της ημέρας τους!

Στα Oπτικά Μαρκάκη, η φροντίδα των παιδιών σας έρχεται πρώτη! Γι' αυτό και σας προσφέρουμε μια μοναδική συλλογή από παιδικά γυαλιά Polaroid, ιδανικά για να συνδυάσουν την άνεση, την προστασία και το στυλ στις καθημερινές τους περιπέτειες.

Χαρούμενα και παιχνιδιάρικα σχέδια στα παιδικά γυαλιά Polaroid

  • Σχεδιασμένα για αγόρια και κορίτσια: Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία από παιχνιδιάρικα και μοντέρνα σχέδια, σε έντονα χρώματα και μοναδικά patterns, που ταιριάζουν στις προτιμήσεις κάθε παιδιού.
  • Διασκεδαστικά σχήματα: Αφήστε τα παιδιά σας να διαλέξουν ανάμεσα σε στρογγυλά, τετράγωνα ή αχλάδι σχήματα, για να βρουν το στυλ που τους ταιριάζει.

Αξεπέραστη ανθεκτικότητα

  • Κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά: Τα παιδικά γυαλιά Polaroid είναι κατασκευασμένα από άθραυστα υλικά, ιδανικά για την έντονη δραστηριότητα των παιδιών.
  • Εύκαμπτα και άνετα: Τα Polaroid παιδικά γυαλιά μας προσαρμόζονται τέλεια στο πρόσωπο κάθε παιδιού, προσφέροντας μέγιστη άνεση ακόμα και στις πιο ξέφρενες στιγμές.
  • Ενισχυμένα με ειδικά συστήματα: Διαθέτουν κορδόνια ασφαλείας και ειδικά μαξιλαράκια για να μένουν σταθερά στη θέση τους, ακόμα και κατά την έντονη κίνηση.

Ποικιλία επιλογών στα παιδικά γυαλιά Polaroid

  • Πλούσια γκάμα χρωμάτων: Διαλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από κλασικά μπλε και πράσινο μέχρι πιο τολμηρά και εντυπωσιακά χρώματα, όπως φούξια, κίτρινο και πορτοκαλί.
  • Διαφορετικά είδη φακών: Επιλέξτε φακούς polaorid για μέγιστη προστασία από τον ήλιο, καθρέφτες ή άθραυστους φακούς για απόλυτη ασφάλεια.
  • Προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες: Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα γυαλιά για το παιδί σας, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές του ανάγκες και το στυλ του.

Ρωτήστε μας για τις κριτικές στα γυαλιά ηλίου Polaroid από πελάτες που ήδη τα έχουν αγαπήσει

Στα Οπτικά Μαρκάκης, κατανοούμε ότι η γνώμη των πελατών μας είναι πολύτιμη. Για αυτό, σας προσκαλούμε να μας ρωτήσετε για τις κριτικές σχετικά με τα γυαλιά ηλίου Polaroid από πελάτες που ήδη τα έχουν αγαπήσει. Οι κριτικές από άλλους πελάτες μπορούν να σας προσφέρουν μια πολύτιμη εικόνα της εμπειρίας χρήσης και της ποιότητας των γυαλιών ηλίου Polaroid. Από την άνεση και την προστασία που προσφέρουν στα μάτια μέχρι το στυλ και την ανθεκτικότητά τους, οι κριτικές μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα την απόδοση και την ικανοποίηση των πελατών μας με τα προϊόντα μας.

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για κριτικές και απόψεις για τα γυαλιά ηλίου Polaroid. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Αν αναρωτιέστε γιατί να επιλέξετε γυαλιά οράσεως Polaroid

  • Υψηλή ποιότητα: Η Polaroid φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, προσφέροντας εγγύηση αντοχής και άριστης οπτικής λύσης.
  • Προστασία από την UV ακτινοβολία: Όλα τα γυαλιά Polaroid προσφέρουν 100% προστασία από τις επιβλαβείς UV ακτινοβολίες, φροντίζοντας την υγεία των ματιών σας.
  • Άνεση: Τα γυαλιά Polaroid είναι κατασκευασμένα από ελαφριά και άνετα υλικά, ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Όλα τα αγαπημένα σας Polaroid γυαλιά στις καλύτερες τιμές σας περιμένουν στα οπτικά Μαρκάκης.

Τα γυαλιά Polaroid είναι εδώ για να φέρουν μία νέα προσέγγιση στη μόδα για να έχετε πάντα το πιο μοδάτο αξεσουάρ της σεζόν. Επισκεφτείτε τα Oπτικά Μαρκάκης ή βρείτε στα προϊόντα μας μία μεγάλη συλλογή σε αξεσουάρ με γυαλιά Polaroid ανδρικά, γυναικεία και unisex, σε δεκάδες χρώματα και timeless designs για να κάνετε μια αληθινή επένδυση στο στυλ σας για κάθε σας δραστηριότητα -από το γραφείο, τις εξορμήσεις, τις εξόδους μέχρι και τις χαλαρές σας βόλτες. 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα Polaroid γυαλιά, και αξεσουάρ από άλλα μεγάλα ονόματα της μόδας όπως τα Valentino γυαλιά, Versace γυαλιά, Burberry γυαλιά, Oakley γυαλιά, γυαλιά Prada, Marc Jacobs γυαλιά κ.ά. δεν βρέθηκαν ποτέ εκτός μόδας και δεν θεωρήθηκαν ποτέ out of fashion, αφού καταφέρνουν πάντα να εναρμονίζονται με την εποχή και τη σύγχρονη καθημερινότητα, για να γίνονται τα απόλυτα go-to αξεσουάρ που όλοι θέλουν στη συλλογή τους!

110 προϊόντα
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 8060/S C9AM9 4618 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 8060/S C9AM9 4618 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 2158/S RIWEX 5817 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 2158/S RIWEX 5817 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 4173/G/S/X 2F7WJ 5120 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 4173/G/S/X 2F7WJ 5120 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 4164/S/X 086M9 5615 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 4164/S/X 086M9 5615 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 8058/S C9AM9 4613 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 8058/S C9AM9 4613 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 6222/S 003M9 9901 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 6222/S 003M9 9901 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 7018/N/S 0VK5X 6809 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 7018/N/S 0VK5X 6809 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 4172/G/S/X 003M9 5916 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 4172/G/S/X 003M9 5916 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 4165/S/X 1EDSP 5521 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 4165/S/X 1EDSP 5521 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 8060/S PJPM9 4618 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 8060/S PJPM9 4618 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 2160/G/S/X KJIM9 6213 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 2160/G/S/X KJIM9 6213 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 4170/G/S/X J5GLA 5616 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 4170/G/S/X J5GLA 5616 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD K008/S 0Z3M9 4416 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD K008/S 0Z3M9 4416 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 8059/S 35JM9 4516 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 8059/S 35JM9 4516 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 8059/S 789M9 4516 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 8059/S 789M9 4516 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 7048/S ZX9E3 6514 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 7048/S ZX9E3 6514 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 6208/S/X 733HE 5223 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 6208/S/X 733HE 5223 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 2152/S FLLC3 5913 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID PLD 2152/S FLLC3 5913 - 2
    -20% Νέο
    POLAROID
    catalog bottom banner 1
    6 άτοκες δόσεις
    Επιστροφή στην κορυφή