Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Filters
Εύρος τιμής
Εύκολη και δωρεάν επιστροφή!

Benetton

Στα Οπτικά Μαρκάκης, η συλλογή από παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton προσφέρει μια ποικιλία από μοντέρνα και άνετα γυαλιά οράσεως για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Τα παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton που προσφέρονται από τα Οπτικά Μαρκάκης συνδυάζουν υψηλή ποιότητα, στυλ και προστασία για τους μικρούς μας φίλους. Η συλλογή προορίζεται για παιδιά όλων των ηλικιών, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη ποικιλία σχεδίων σε παιδικά γυαλιά οράσεως που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των μικρών μας φίλων.

Παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton με πλούσια ποικιλία για κάθε προτίμηση

Στα Οπτικά Μαρκάκης, γνωρίζουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό. Γι' αυτό, προσφέρουμε μια μοναδική ποικιλία από παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton για να καλύψουμε κάθε ανάγκη και προτίμηση των μικρών μας φίλων. Γνωρίζουμε πολύ καλά εξάλλου ότι η επιλογή για γυαλιά οράσεως είναι μια δύσκολη διαδικασία πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδικά γυαλιά οράσεως που προορίζονται για τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Από κλασικά μέχρι πιο μοντέρνα σχέδια:

  • Κλασικοί σκελετοί: Για τους λάτρεις του διαχρονικού στυλ, διαθέτουμε κομψά και διακριτικά σχέδια σε σκελετούς παιδικών γυαλιών οράσεως Benetton σε ποικιλία χρωμάτων.
  • Μοντέρνα σχέδια: Για τους πιο trendy μικρούς μας φίλους, προσφέρουμε παιδικά γυαλιά οράσεως με έντονα χρώματα, παιχνιδιάρικα μοτίβα και μοντέρνες γραμμές.
  • Αθλητικό στυλ στα παιδικά γυαλιά: Για τα δραστήρια παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό, διαθέτουμε και σχέδια με πιο αθλητικό χαρακτήρα για να μην αποχωρίζονται το στυλ τους λεπτό.

Επισκεφθείτε ένα από τα 3 καταστήματα Οπτικά Μαρκάκης ή δείτε την online συλλογή μας για να ανακαλύψετε την πλούσια ποικιλία από παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton. Σας περιμένουμε!

Παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton σε ζωηρά χρώματα όπως μπλέ και κόκκινο

Στα Οπτικά Μαρκάκης, γνωρίζουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό. Γι' αυτό, προσφέρουμε μια αξεπέραστη ποικιλία από παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton, ικανή να καλύψει κάθε γούστο και ανάγκη. Σας περιμένει μια συλλογή γεμάτη χρώμα, στυλ και άνεση, για να βρείτε το τέλειο ζευγάρι που θα ταιριάξει απόλυτα στο μικρό σας!
Στα Οπτικά Μαρκάκης, γνωρίζουμε ότι τα παιδιά αγαπούν τα χρώματα! Γι' αυτό, η συλλογή μας από παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από σκελετούς σε ζωηρά χρώματα, όπως μπλε και κόκκινο και πολλά άλλα καθώς επίσης και διαφανή σκελετούς για τους μικρούς μας φίλους που προτιμάνε αυτήν την επιλογή.

  • Μπλε: Το μπλε είναι ένα αγαπημένο χρώμα για αγόρια και κορίτσια και ταιριάζει σε όλα τα στυλ. Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις, από ανοιχτό γαλάζιο έως σκούρο navy μπλε, για να βρείτε την τέλεια επιλογή για το παιδί σας με τα παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton.
  • Κόκκινο: Το κόκκινο είναι ένα έντονο και παιχνιδιάρικο χρώμα που θα κάνει το παιδί σας να ξεχωρίζει. Ιδανικό για παιδιά με δυναμική προσωπικότητα, ταιριάζει σε όλα τα γούστα και στυλ.

Εκτός από μπλε και κόκκινο θα βρείτε και όλα τα αγαπημένα χρώματα όπως πράσινο, ροζ αλλά κα πολύχρωμα για τους μικρούς μας φίλους που αγαπάνε λίγο παραπάνω το χρώμα
Στην συλλογή μας θα βρείτε παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, όπως ροζ, διαφανή, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton και πολλά άλλα για να επιλέξουν οι μικροί μας φίλοι.

Στρογγυλά ή τετράγωνα παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton και χαρίστε λίγο extra στυλ στα μικρά σας αγγελούδια

Στα Οπτικά Μαρκάκης, η επιλογή του τέλειου ζευγαριού παιδικών γυαλιών οράσεως Benetton γίνεται παιχνίδι! Εκτός από την άνεση και την προστασία, προσφέρουμε μια συλλογή γεμάτη στυλ, με σκελετούς σε στρογγυλό και τετράγωνο σχήμα, ικανούς να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Στρογγυλά παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton
Τα στρογγυλά παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton είναι μια διαχρονική και πολύ γλυκιά επιλογή που ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα. Προσδίδουν μια παιχνιδιάρικη και γλυκιά νότα στο look του παιδιού σας ενώ μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα χρώματα και υλικά, έτσι ώστε να επιλέξετε το τέλειο ζευγάρι για το μικρό σας.

Τετράγωνα παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton
Τα τετράγωνα παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton είναι μια επίσης κλασική επιλογή ίσως για ένα πιο σοφιστικέ και κομψό στυλ. Συνήθως τα επιλέγουν παιδιά με οβάλ ή τετράγωνο πρόσωπο ενώ προσφέρουν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και ωριμότητας.

Extra tip: Συνδυάστε σχήμα και χρώμα

Για τα στρογγυλά παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton μπορείτε να επιλέξετε πιο κλασικά χρώματα αν δεν θέλετε να τονίσετε τον σκελετό ενώ είναι ιδανικά για τα πιο ζωηρά χρώματα για πιο παιχνιδιάρικο στυλ. Από την άλλη, τα τετράγωνα παιδκά γυαλιά οράσεως Benetton είναι top σε πιο ζωηρά χρώματα όπως ροζ, κόκκινο, πράσινο ή  μπλε είναι μια τέλεια επιλογή γιατί δίνουν έναν πιο ζωντανό χαρακτήρα. Από την άλλη είναι ιδανικά και ταιριάζουν με πιο κλασικά χρώματα αν προτιμάτε ένα πιο κλασικό στυλ.  

Και μην ξεχνάτε:

Το πιο σημαντικό είναι το παιδί σας να νιώθει άνετα με τα γυαλιά του.

Αφήστε το να επιλέξει το στυλ που του αρέσει, λαμβάνοντας υπόψη το σχήμα του προσώπου του και τις δικές του προτιμήσεις.

Στα Οπτικά Μαρκάκης, οι έμπειροι οπτικοί μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο ζευγάρι παιδικών γυαλιών οράσεως, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κριτήρια και τις προτιμήσεις του παιδιού.

Με τα παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton δίνετε στα παιδιά άνεση και προστασία όλο το 24ωρο

Τα γυαλιά Benetton για παιδιά δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ μόδας. Προσφέρουν εξαιρετική άνεση και αντοχή, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη προστασία των ματιών τους από την ηλιακή ακτινοβολία και άλλες επιβλαβείς παράγοντες.

Άνεση:
Τα παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, έτσι ώστε να είναι ελαφριά και άνετα, ιδανικά για να τα φορούν τα παιδιά όλη μέρα. Διαθέτουν σκελετούς εύκαμπτους και οι οποίο προσαρμόζονται εύκολα στο πρόσωπο του παιδιού ενώ οι φακοί είναι ανθεκτικοί στους κραδασμούς και προσφέρουν 100% προστασία από την UV ακτινοβολία.

Ανακαλύψτε παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton στα Οπτικά Μαρκάκης και πάντα σε μοναδικές τιμές

Στα Οπτικά Μαρκάκης, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή φροντίδα των ματιών των παιδιών σας. Γι' αυτό, σας προσφέρουμε μια αξεπέραστη ποικιλία από παιδικά γυαλιά οράσεως Benetton, σε ασυναγώνιστες τιμές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχήμα και το χρώμα που προτιμάει το παιδί!

7 προϊόντα
catalog bottom banner 1
6 άτοκες δόσεις
Επιστροφή στην κορυφή