Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Filters
Εύρος τιμής
Εύκολη και δωρεάν επιστροφή!

Γυαλιά Οράσεως

Τα γυαλιά οράσεως δεν είναι μόνο μια ανάγκη είναι ένα στυλάτο αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση. Είτε πρόκειται για γυναικεία γυαλιά οράσεως είτε για ανδρικά γυαλιά οράσεως, στα Οπτικά Μαρκάκης ξέρουμε πως μπορεί να είναι μια δύσκολη επιλογή. Το ζευγάρι που θα επιλέξουμε θα πρέπει να μπορεί να μας συντροφεύσει σε πολλές περιστάσεις, από το γραφείο και μια πρωινή βόλτα μέχρι και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις οπότε η επιλογή του σωστού μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε σπαζοκεφαλιά μιας και οι επιλογές είναι πολλές τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα . Γι’ αυτό στα Οπτικά Μαρκάκης έχουμε φροντίσει να προμηθευτούμε χιλιάδες επιλογές σε γυαλιά οράσεως για όλη την οικογένεια και για κάθε προτίμηση, για να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Και φυσικά δεν λείπουν από τη συλλογή μας τα παιδικά γυαλιά οράσεως. Για τους μικρούς μας φίλους, έχουμε προμηθευτεί γυαλιά οράσεως από όλες τις αγαπημένες μάρκες έτσι ώστε να κάνουν κλαι αυτήν την εμπειρία να μοιάζει με παιχνίδι!

Ανακάλυψε όλες τις νέες τάσεις στα γυαλιά οράσεως 2023-2024 και δες τον κόσμο με στυλ, στα Οπτικά Μαρκάκης

Έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις τα γυαλιά οράσεως ή μήπως χρειάζεσαι μια ανανέωση; Αν θέλεις να μένεις πάντα στη μόδα, δεν έχεις παρά να εξερευνήσεις την πλούσια συλλογή μας και να ανακαλύψεις το ζευγάρι που σου ταιριάζει.

Cat eye και Oversized γυαλιά οράσεως
Δύο αγαπημένα στυλ σε γυαλιά οράσεως είναι εδώ για να μας συντροφεύσουν και φέτος. Τα πιο τολμηρά cat eye γυαλιά οράσεως μπορούν να δώσουν μια νότα φινέτσας στην εμφάνισή σας ενώ αν προτιμήσετε έναν oversized τετράγωνο σκελετό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας
Σκελετοί εμπνευσμένοι από τα 70s αλλά και τα στρογγυλά γυαλιά που όλοι έχουν αγαπήσει
Τα μεγάλα μεταλλικά και κοκάλινα γυαλιά οράσεως που θυμίζουν κάτι από άλλη δεκαετία (και συγκεκριμένα τα 70s όπου όλα ήταν έντονα, πολύχρωμα και φανταχτερά) είναι ιδανικά για σένα που έχεις ένα πιο ιδιαίτερο στυλ ή για σένα που νοσταλγείς άλλες εποχές ενώ τα στρογγυλά γυαλιά οράσεως είναι φτιαγμένα για εσένα που μπορεί να υιοθετείς ένα πιο μίνιμαλ και μοντέρνο στυλ. 
Κλασικά ορθογώνια και ταρταρούγες
Και φυσικά δεν λείπουν και φέτος τα γυαλιά οράσεως που αγαπάμε όλοι. Τα ορθογώνια γυαλιά οράσεως –μικρά και μεγάλα– καθώς επίσης και οι ταρταρούγες είναι για εσένα που αγαπάς το κλασικό, την άνεση αλλά ταυτόχρονα θέλεις να μένεις στυλάτη.

Το 2023-2024 φέρνει νέες τάσεις στα γυαλιά οράσεως. Ανανεώστε το στυλ σας και ανακαλύψτε τον κόσμο με φρέσκο και μοντέρνο τρόπο στα Οπτικά Μαρκάκης.

Χιλιάδες επώνυμα γυαλιά οράσεως από δεκάδες brands σε περιμένουν στα Οπτικά Μαρκάκης 

Ανδρικά γυαλιά οράσεως, γυναικεία και παιδικά από όλες τις αγαπημένες μάρκες για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σου. Αναζητήστε στα οπτικά Μαρκάκης τα πιο αξιόπιστα επώνυμα brands και επιλέξτε τα γυαλιά οράσεως που θα συνοδεύσουν κάθε σας εμφάνιση και θα υπογράψουν το μοναδικό σας στυλ. Συγκεκριμένα, θα βρείτε γυαλιά Prada, Alexander mcqueen, Boss, Armani, γυαλιά Ray Ban, Arnette, Charles stone, C.Klein, γυαλιά Gucci, Gigi, γυαλιά Prada, Ferragamo, Bvlgari, γυαλιά Vogue, Infinity, Guess γυαλιά, Polaroid, Timberland, Victoria Beckham, Tom Ford, Tommy Hilfiger,Versace, Dolce & Gabbana γυαλιά και δεκάδες ακόμα κατασκευαστές που είναι πάντα ψηλά στη λίστα της επιτυχημένης μόδας. 

Κλασικά και μοντέρνα γυαλιά οράσεως για να ολοκληρώσεις και το φετινό σου look

Στα Οπτικά Μαρκάκης, μπορείς να κάνεις την ιδανική επιλογή γυαλιών οράσεως ανάμεσα σε περισσότερα από 2.000 διαφορετικά προϊόντα. Είτε προτιμάς το κλασικό στυλ είτε ενδιαφέρεσαι για μοντέρνες επιλογές, τα  γυαλιά οράσεως μας θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου και θα σε συντροφεύουν κάθε στιγμή της ημέρας. Κλασικά τετράγωνα και aviator μαύρα γυαλιά οράσεως μπορούν να προσθέσουν στο στυλ σου μια νότα φινέτσας και ομορφιάς. Από την άλλη, υπάρχουν και τα έντονα χρώματα στους σκελετούς όπως το πορτοκαλί, το πράσινο και το κόκκινο σε σχέδια όπως cat eye και για εσένα που αγαπάς τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις. Όποιο κι αν είναι το στυλ σ

Γυαλιά οράσεως με clip on για εσένα που αγαπάς την άνεση και την πρακτικότητα

Τα γυαλιά οράσεως με clip on αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την άνεση και την πρακτικότητα στην καθημερινή τους ζωή. Αυτά τα γυαλιά συνδυάζουν τη λειτουργικότητα των γυαλιών οράσεως με την ευελιξία των clip on φακών, προσφέροντας άμεση προσαρμογή στις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για προστασία από τον ήλιο, είτε για απλή αλλαγή του στυλ σας, αυτά τα γυαλιά είναι η ιδανική επιλογή. Υποδεχθείτε την άνεση και την πρακτικότητα στον κόσμο της οπτικής υγείας με αυτήν την καινοτόμα επιλογή.

Σκελετοί γυαλιών οράσεως για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί σε περισσότερα από 2.000 σχέδια

Στα Οπτικά Μαρκάκης, προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή από σκελετούς γυαλιών οράσεως για κάθε μέλος της οικογένειας. Ανακαλύψτε τους πιο στυλάτους και λειτουργικούς σκελετούς γυαλιών οράσεως γυναικείους, ανδρικούς και παιδικούς, μέσα από τη συλλογή μας με περισσότερα από 2.000 μοναδικά σχέδια. Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουμε φροντίσει να προμηθευτούμε σκελετούς γυαλιών οράσεως σε όλα ζωντανά χρώματα όπως κόκκινο, μπλε, πράσινο, σε κλασικά χρώματα όπως μαύρο και καφέ αλλά και τους πλέον μοντέρνους διάφανους σκελετούς γυαλιών οράσεως.

Είτε αναζητάτε κλασική κομψότητα και απλότητα, είτε μοντέρνα πολυτέλεια ή παιχνιδιάρικα σχέδια για τα παιδιά, θα βρείτε τον ιδανικό σκελετό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Επιλέξτε τον δικό σας σκελετό γυαλιών οράσεως με την εγγύηση των Οπτικών Μαρκάκης και αφήστε να σας συντροφεύσουν σε κάθε στιγμή της ημέρας. 

Αναζητάς μοντέρνα γυαλιά μυωπίας ή πρεσβυωπίας για να τα φοράς σε κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα

Γυαλιά μυωπίας ανδρικά και γυναικεία
Αν αναζητάτε τα πιο σύγχρονα και μοδάτα γυαλιά μυωπίας η συλλογή μας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά θα σας ενθουσιάσει. Επιλέξτε από μια ποικιλία σχεδίων από ανδρικά γυαλιά μυωπίας αλλά και γυναικεία γυαλιά μυωπίας και μην αφήσετε αυτούς τους “βαθμούς” να μετρήσουν μείον από καμία δραστηριότητα της ζωής σας. Στο eshop μας αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα θα βρείτε γυαλιά μυωπίας κοκκάλινα για αντοχή και στυλ, ανδρικά γυαλιά μυωπίας σε όλα τα κλασικά και αγαπημένα χρώματα, γυναικεία γυαλιά μυωπίας σε στυλ όπως πεταλούδα, ορθογώνια, cat eye ακόμα και χωρίς σκελετό και φυσικά παιδικά γυαλιά μυωπίας ανθεκτικά και κατασκευασμένα από τα πιο ποιοτικά υλικά για τους μικρούς μας φίλους.

Γυαλιά οράσεως πρεσβυωπίας
Μήπως αναζητάτε έναν σκελετό πρεσβυωπίας που να σας κολακεύει και να μην είναι βαρετός και συνηθισμένος; Στα Οπτικά Μαρκάκης ξέρουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε γυαλιά οράσεως πρεσβυωπίας γι’ αυτό και έχουμε φροντίσει να προμηθευτούμε πλούσια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα έτσι ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Ανεβάστε τον πήχη στα γυαλιά πρεσβυωπίας  και αποκτήστε τον απόλυτο σκελετό γυαλιών οράσεως από τα Οπτικά Μαρκάκης, είτε προτιμάτε έναν κλασικό ορθογώνιο σκελετό για πιο αυστηρά βλέμματα είτε έναν πιο τσαχπίνικο και ζωηρό διάφανο σκελετό γυαλιών οράσεως το μόνο σίγουρο είναι ότι στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

 

Και φυσικά στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρεις μοναδικές προσφορές σε όλα τα επώνυμα γυαλιά οράσεως

Στα Οπτικά Μαρκάκης, ανακαλύπτετε μια καταπληκτική ποικιλία από επώνυμα γυαλιά οράσεως, και φυσικά, μην χάσετε τις μοναδικές προσφορές που προσφέρουμε. Είτε αναζητάτε ένα στυλ που θα σας ανανεώσει, είτε ένα νέο ζευγάρι γυαλιών που θα βελτιώσει την όρασή σας, στο Οπτικά Μαρκάκης θα βρείτε την τέλεια επιλογή. Με τις εκπληκτικές προσφορές μας, μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας χωρίς να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας. Επισκεφθείτε μας σήμερα και βρείτε το ιδανικό γυαλί οράσεως για εσάς, με μοναδικές προσφορές που θα σας ενθουσιάσουν.

2,335 προϊόντα
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RALPH 6058 9427 5517 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RALPH 6058 9427 5517 - 2
    -20% Νέο
    RALPH
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ SAINT LAURENT SL M116 001 5514 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ SAINT LAURENT SL M116 001 5514 - 2
    -20% Νέο
    SAINT LAURENT
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ LIU JO LJ2790 011 5217 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ LIU JO LJ2790 011 5217 - 2
    -20% Νέο
    LIU JO
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6871 6 4918 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6871 6 4918 - 2
    -20% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6879 0 5218 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6879 0 5218 - 2
    -20% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6783 1 5022 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6783 1 5022 - 2
    -20% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6811 7 5220 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6811 7 5220 - 2
    -20% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6811 6 5220 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6811 6 5220 - 2
    -16% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6808 1 5020 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6808 1 5020 - 2
    -20% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6808 9 5020 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6808 9 5020 - 2
    -20% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 8096 2 5814 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 8096 2 5814 - 2
    -20% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6743 1 5419 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6743 1 5419 - 2
    -16% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 65501 4 5119 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 65501 4 5119 - 2
    -15% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6769 1 5317 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ GIGI 6769 1 5317 - 2
    -15% Νέο
    GIGI
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RALPH 6058 9464 5517 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RALPH 6058 9464 5517 - 2
    -20% Νέο
    RALPH
    catalog bottom banner 1
    6 άτοκες δόσεις
    Επιστροφή στην κορυφή