Μετάβαση στις επιλογές Cookies

Ray Ban

Στα Οπτικά Μαρκάκης, η φροντίδα για την υγεία των ματιών σας είναι προτεραιότητά μας για μεγάλους και μικρούς. Γι' αυτό, προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή από παιδικά γυαλιά Ray-Ban που συνδυάζουν την κορυφαία ποιότητα και προστασία με το διαχρονικό στυλ και την παιχνιδιάρικη διάθεση.

Τα παιδικά γυαλιά Ray-Ban στα Οπτικά Μαρκάκης αντιπροσωπεύουν έναν μοναδικό συνδυασμό μεταξύ στυλ, προστασίας και άνεσης για τους μικρούς μας φίλους. Με μια ιστορία που εκτείνεται πίσω στη δεκαετία του 1930, η Ray-Ban έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο εμβληματικές μάρκες γυαλιών οράσεως –αλλά και ηλίου φυσικά–  στον κόσμο, και οι συλλογές της για παιδικά γυαλιά οράσεως δεν αποτελούν εξαίρεση.

Παιδικά Γυαλιά Ray-Ban με πλούσια ποικιλία για κάθε προτίμηση

Στα Οπτικά Μαρκάκης, γνωρίζουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό. Γι' αυτό, προσφέρουμε μια ασύγκριτη ποικιλία με παιδικά γυαλιά Ray-Ban, διασφαλίζοντας ότι κάθε μικρός μας φίλος θα βρει το ιδανικό ζευγάρι που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στυλ του.

Με μια συλλογή δεκάδων σχεδίων και χρωμάτων, τα παιδικά γυαλιά Ray-Ban στα Οπτικά Μαρκάκης καλύπτουν κάθε προσωπικότητα και στυλ και συμπληρώνουν με τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα. Από τα κλασικά Wayfarer μέχρι τα μοντέρνα Aviator, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να βρουν το ιδανικό πλαίσιο που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους, αλλά φυσικά και τα χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου τους. Επιπλέον, η ευελιξία των Ray-Ban γυαλιών για παιδιά επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή και εφαρμογή, χωρίς να περιορίζει τη δραστηριότητα τους.

Παιδικά Γυαλιά Ray-Ban σε χρώματα ζωντανά για τους μικρούς μας φίλους 

  • Έντονα χρώματα: Κόκκινο, μπλε, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα, για μια ζωηρή και παιχνιδιάρικη εμφάνιση.
  • Παστέλ χρώματα: Ροζ, μπεζ, λιλά, για μια πιο ρομαντική και ήπια εμφάνιση.
  • Διαφανή: Για μια διακριτική και κομψή εμφάνιση.
  • Σκελετοί με glitter: Για μια πιο λαμπερή και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στα οπτικά Μαρκάκης θέλουμε κάθε μικρός μας φίλος, να βρίσκει το αξεσουάρ που φορώντας το θα νιώθει πιο άνετα και γι' αυτό διαθέτουμε μία ποιλικία σε παιδικά γυαλιά Ray-Ban στα πιο μοντέρνα χρώματα όπως ασημί, γκρί, διάφανο, κόκκινο, λαδί, μαύρο, μπλέ, μπορντό, μώβ, πράσινο, ρόζ, ταρταρούγα, φούξια και χρυσό χρώμα.

Παιδικά γυαλιά Ray-Ban διαχρονικά από τις πιο best seller επιλογές.

Έχουν συνδεθεί διαχρονικά με την pop κουλτούρα και τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας και αυτό σταδιακά έχει «κληρονομηθεί» και στη μόδα των επόμενων γενιών. Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλοι… και μικροί επιλέγουν πλέον τον οίκο Ray Ban και τα εκτός από τα γυαλιά ηλίου, πλέον και τα γυαλιά οράσεως έχουν  ταυτιστεί με αυτό το ιστορικό brand που διατηρεί απαράμιλλο το στυλ των αξεσουάρ του από το 1937 και είναι το απόλυτο cultural symbol, αναγνωρισμένο και από τις πιο νεαρές ηλικίες. 

Σχεδιασμός που ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα σχέδια και υπογράφει με μια διακριτική ρετρό αισθητική, ανθεκτικότητα και αντοχή στον χρόνο που τα καθιστά ιδανικά για να ανταπεξέλθουν στην «ενέργεια» και την έντονη καθημερινότητα των μικρών μας φίλων, αλλά και μοναδική άνεση και καταπληκτική εφαρμογή που τα κάνει κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις, είναι μερικοί από τους λόγους που και τα παιδικά γυαλιά οράσεως Ray-Ban παραμένουν best seller της κατηγορίας τους!

Γιατί να επιλέξετε παιδικά γυαλιά οράσεως Ray-Ban στα Οπτικά Μαρκάκης 

  • Για να προσφέρετε στα παιδιά σας την καλύτερη δυνατή προστασία για τα μάτια τους.
  • Για να τους χαρίσετε κομψά και στυλάτα γυαλιά οράσεως που θα λατρέψουν.
  • Για να εξασφαλίσετε άνεση και άψογη εφαρμογή.
  • Για να βρείτε το τέλειο ζευγάρι παιδικών γυαλιών οράσεως σε προσιτές τιμές.

Ανακαλύψτε τα παιδικά γυαλιά οράσεως Ray-Ban σε καταπληκτικές τιμές στα Οπτικά Μαρκάκης!

Στα Οπτικά Μαρκάκης, προσφέρουμε γυαλιά Ray-Ban σε ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζοντας όχι μόνο υψηλή ποιότητα και στυλ, αλλά και οικονομική ευελιξία. Επισκεφτείτε μας στο κατάστημά μας στο Ηράκλειο και βρείτε το ιδανικό ζευγάρι γυαλιών που θα αναδείξει την ομορφιά και το στυλ σας ή ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή μας στο eshop μας και κάντε άμεσα και εύκολα την παραγγελία σας online.

Με την υπογραφή κορυφαίων επώνυμων brands όπως PolaroidVogue, Burberry, Versace, Persol, Prada, Polo Ralph Lauren, Tom Ford, Moscot γυαλιά, Oakley, L.R.G, Kaleos, Kuboraum, Gucci και πολλά ακόμα, στα Οπτικά Μαρκάκης φροντίζουμε πάντα η ποικιλία να συναντά τις καλές τιμές, για να επιλέξετε τα ιδανικά για εσάς τα αξεσουάρ που θα αναδείξουν ολοκληρωμένα το στυλ σας.

64 προϊόντα
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN RY1620 3906 4817 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN RY1620 3906 4817 - 2
    -20% Νέο
    RAY BAN
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN VY2022 3106 4716 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN VY2022 3106 4716 - 2
    -20% Νέο
    RAY BAN
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN RY1622 3933 4817 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN RY1622 3933 4817 - 2
    -20% Νέο
    RAY BAN
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN RY1622 3934 4817 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN RY1622 3934 4817 - 2
    -20% Νέο
    RAY BAN
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN RY1059 4088 4716 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN RY1059 4088 4716 - 2
    -20% Νέο
    RAY BAN
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN 1628 3933 4617 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN 1628 3933 4617 - 2
    -20% Νέο
    RAY BAN
    ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN RY9097V 3936 4616 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY BAN RY9097V 3936 4616 - 2
    -20% Νέο
    RAY BAN
    catalog bottom banner 1
    6 άτοκες δόσεις
    Επιστροφή στην κορυφή