Μετάβαση στις επιλογές Cookies

Izipizi

Ανακαλύψτε τα παιδικά γυαλιά ηλίου Izipizi στα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης. Με πλούσια ποικιλία σε σχήματα, χρώματα και στυλ, τα παιδικά γυαλιά ηλίου Izipizi είναι σχεδιασμένα για να ενθαρρύνουν την αυτοπεποίθηση και το παιχνίδι των παιδιών, ενώ παράλληλα προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.

Τα παιδικά γυαλιά ηλίου Izipizi είναι ελαφριά και άνετα ενώ οι ευέλικτοι βραχίονες και η εφαρμογή τους προσαρμόζονται άνετα στα πρόσωπα των παιδιών, εξασφαλίζοντας άνεση και σταθερότητα καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης

Ταυτόχρονα, τα παιδικά γυαλιά ηλίου προσφέρουν προηγμένη προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία του ήλιου, προστατεύοντας τα μάτια των παιδιών από την επιβλαβή ακτινοβολία. Οι φακοί των παιδικών γυαλιών ηλίου Izipizi είναι ποιοτικοί και παρέχουν καθαρή όραση, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικοί, αντέχοντας στις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα παιδικά γυαλιά ηλίου Izipizi, τα παιδιά θα αισθάνονται υπέροχα και θα είναι προστατευμένα κατά τη διάρκεια των ηλιόλουστων ημερών, χωρίς να χάνουν στιγμή από το παιχνίδι τους.

20 προϊόντα
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ IZIPIZI KIDS D 9-36M C219 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ IZIPIZI KIDS D 9-36M C219 ONE SIZE - 2
    -20% Νέο
    IZIPIZI
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ IZIPIZI KIDS D 9-36M C220 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ IZIPIZI KIDS D 9-36M C220 ONE SIZE - 2
    -20% Νέο
    IZIPIZI
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ IZIPIZI KIDS D 3-5Y C220 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ IZIPIZI KIDS D 3-5Y C220 ONE SIZE - 2
    -20% Νέο
    IZIPIZI
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ IZIPIZI KIDS D 3-5Y C219 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ IZIPIZI KIDS D 3-5Y C219 ONE SIZE - 2
    -20% Νέο
    IZIPIZI
    catalog bottom banner 1
    6 άτοκες δόσεις
    Επιστροφή στην κορυφή