Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Γνώρισε τώρα τους νέους ημερήσιους φακούς #Precision1 της #Alcon με τεχνολογία SmartSurface

Γνώρισε τώρα τους νέους ημερήσιους φακούς #Precision1 της #Alcon με τεχνολογία SmartSurface

 



Οι Precision1, οι νέοι ημερήσιοι φακοί επαφής σιλικόνης υδρογέλης της Alcon χαρίζουν άνεση και καθαρή όραση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι φακοί επαφής Precision1 διαθέτουν τεχνολογία SmartSurface, έχουν ένα μόνιμο στρώμα ενυδάτωσης στην επιφάνεια του φακού που υπερβαίνει το 80% σε νερό. Αυτό βοηθά στην παροχή σταθερής ποσότητας υγρασίας η οποία προσφέρει μεγαλύτερης διάρκειας ενυδάτωση στην επιφάνεια του φακού, ενισχύει την άνεση και την οπτική ακρίβεια μέσω της σταθεροποίησης του δακρυϊκού φιλμ. Η τεχνολογία SmartSurface ενισχύει την σταθεροποίηση του δακρυϊκού φιλμ, το οποίο είναι σημαντικό για την οπτική ακρίβεια και την άνεση.

Ελαφριά μπλε απόχρωση

Η ελαφρώς μπλε απόχρωση βοηθάει στον καλύτερο χειρισμό των φακών επαφής και στην αποφυγή ατυχημάτων, χωρίς να επηρεάζει καθόλου την όρασή σας.
                                                        


Η πιο υγιεινή επιλογή φακού

Οι φακοί επαφής Precision1 είναι ημερήσιας αντικατάστασης, που θεωρείται
ο πιο υγιεινός τρόπος να φοράτε φακούς. Ο χρήστης ξεκινά κάθε μέρα με καινούργιους, αποστειρωμένους φακούς και απλώς τους απορρίπτει στο τέλος της ημέρας.

Προστασία UV

Αυτοί οι φακοί διαθέτουν φίλτρο UV που εμποδίζει περίπου το 90% των UVA και το 99% των UVB ακτινών, προστατεύοντας τον χρήστη από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου.


*Οι Precision1 διατίθενται για μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμό και μπορείτε να τους βρείτε στα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης κατόπιν παραγγελίας καλώντας στο 2810287211.

 


Θυμηθείτε: Ο οφθαλμίατρός ή ο οπτομέτρης σας είναι πάντα η καλύτερη πηγή που θα σας δώσει υπεύθυνες απαντήσεις πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία των ματιών σας. Σε καμιά περίπτωση, η πληροφόρηση που θα πάρετε από την ιστοσελίδα μας δεν έχει σκοπό να τον υποκαταστήσει. Απευθυνθείτε σε αυτόν για ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Τα νέα μας

Επιστροφή στην κορυφή