Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Oliver Peoples | Γνωρίστε την ιστορία του

Oliver Peoples | Γνωρίστε την ιστορία του

Oliver Peoples Γυαλιά Οράσεως και Γυαλιά Ηλίου

Η Oliver Peoples ιδρύθηκε το 1987 στην καρδιά του Δυτικού Χόλιγουντ της Καλιφόρνια. Με έμπνευση από την εμβληματική λεωφόρο Sunset, τα γυαλιά Oliver Peoples είναι επηρεασμένα από το κλασικό στυλ του Λος Άντζελες που ενσωματώνει στοιχεία της μόδας, του σινεμά, της τέχνης και της μουσικής σε κάθε δημιούργημα.

Τα γυαλιά Oliver Peoples διακρίνονται από το πάθος για ανώτερη ποιοτικά κατασκευή που μπορεί να φανεί μέσω της μοναδικής αυθεντικότητας της μάρκας.

Η Oliver Peoples δεν στηρίχθηκε ποτέ σε ένα λογότυπο, αλλά αντ 'αυτού στη δημιουργία σχέσεων με ένα εξευγενισμένο πελατολόγιο. Τα γυαλιά Oliver Peoples κατασκευάζονται στην Ιταλία και την Ιαπωνία και χαρακτηρίζονται από τις εξαιρετικά λεπτές λεπτομέρειες, την ρετρό αισθητική και τα υψηλής ποιότητας υλικά τους. Χειροποίητα, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά, χρώματα και στυλ, κάθε μοντέλο γυαλιών Oliver Peoples κατασκευάζεται σε περιορισμένες ποσότητες παραμένοντας πιστά στην κληρονομιά της μάρκας. Σε κάθε σκελετό Oliver Peoples δίνεται εξαιρετική φροντίδα και προσοχή και κάθε πείρος, πλάκα και μεντεσές εφαρμόζονται με το χέρι για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά ανώτερο ζευγάρι γυαλιά. Βασισμένα στα διαχρονικά ρετρό στυλ της δεκαετίας του 1980 και του 1990, τα γυαλιά Oliver Peoples είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό, σύγχρονο και ταιριάζει τέλεια στην συλλογή σας.

Η ολοκληρωμένη συλλογή Oliver Peoples διατίθεται κατ’αποκλειστικότητα για το Ηράκλειο στα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης.

Τα νέα μας

Επιστροφή στην κορυφή