Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Προσφορές Αγίου Βαλεντίνου στα Oπτικά Μαρκάκης και το 2024

Προσφορές Αγίου Βαλεντίνου στα Oπτικά Μαρκάκης και το 2024

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται περισσότερο από κάθε άλλη μέρα του χρόνου! Σίγουρα θα ψάχνεις για το τέλειο δώρο που θα εκφράσει τα συναισθήματά σου στο άλλο σου μίσο, σωστά; Σωστά! Ξεπέρασε λοιπόν τα κλισέ φέτος και δες τον έρωτά σου να ανθίζει... στα Οπτικά Μαρκάκης! Από τις 4 έως τις 14 Φεβρουαρίου, ανακάλυψε μοναδικές προσφορές σε γυαλιά ηλίου αλλά και καταπληκτικές προσφορές σε γυαλιά οράσεως που θα εντυπωσιάσουν το άλλο σου μισό.

Προσφορές Αγίου Βαλεντίνου: Το σωστό “perfect match” σε περιμένει στα Oπτικά Μαρκάκης και το 2024 

Αναρωτιέσαι γιατί τα γυαλιά είναι το απόλυτο δώρο Αγιού Βαλεντίου;

  • Στυλ και προσωπικότητα: Τα γυαλιά αποτελούν ένα κομμάτι που αναδεικνύει το στυλ και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου ενώ μπορεί να είναι και ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να διορθώσεις την όραση. Επιλέγοντας το κατάλληλο ζευγάρι, δείχνεις ότι γνωρίζεις καλά τα γούστα του αγαπημένου σου προσώπου και ότι νοιάζεσαι τόσο για την εμφάνισή του όσο και τις ανάγκες του.
  • Πρακτικότητα και άνεση: Τα γυαλιά ηλίου προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες UV, ενώ τα γυαλιά οράσεως βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα δώρο που συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα!
  • Διαχρονική επιλογή: Τα γυαλιά είναι ένα δώρο που θα μείνει και θα χρησιμοποιηθεί για χρόνια, υπενθυμίζοντάς σας την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Επισκέψου τα Οπτικά Μαρκάκης και δες από κοντά την πλούσια συλλογή μας σε γυαλιά ηλίου και οράσεως από όλα τα γνωστά και αγαπημένα brands.

Εκμεταλλεύσου τις μοναδικές προσφορές και κάνε το πιο ρομαντικό αλλά και πρωτότυπο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου!

  • Γυαλιά ηλίου σε προσφορά: Βρες μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου για κάθε γούστο και budget και με 10% επιπλέον έκπτωση
  • Γυαλιά οράσεως σε προσφορά: Με 10% επιπλέον έκπτωση απόκτησε τα γυαλιά οράσεως που χρειάζεσαι με ακόμα μεγαλύτερη οικονομία!

Ζευγάρι στον έρωτα; Ζευγάρι τα γυαλιά, ζευγάρι και η έκπτωση!

Φέτος, οι ειδικές προσφορές για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέρνουν ανανεωμένες "ιδέες στο τραπέζι", επειδή δεν υπάρχει καλύτερο δώρο Αγιού Βαλεντίνου από κάτι που πραγματικά χρειάζεται κανείς στην καθημερινή του ζωή. Ανακάλυψε λοιπόν το ιδανικό δώρο για το ζευγάρι σου και κάνε την πιο ρομαντική κίνηση: να επιλέξεις κάτι που θα απολαύσει πραγματικά και θα του φανεί χρήσιμο κάθε λεπτό της ημέρας.

 Μοναδικές προσφορές Αγίου Βαλεντίνου για εσένα & το έτερον ήμισυ!

Φέτος, τα Οπτικά Μαρκάκης προσφέρουν μοναδικές προσφορές για τον Άγιο Βαλεντίνο! Αν έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου και ψάχνεις κάτι διαοφρετικό, ένα δώρο που να συνδυάζει στυλ, πρακτικότητα και διαχρονική κομψότητα τότε η επιλογή σου είναι ένα ζευγάρι γυαλιά και ο προορσιμός φυσικά δεν είναι άλλος από τα Οπτικά Μαρκάκης.

Επισκέψου το eshop μας ή ένα από τα τρία φυσικά μας καταστήματα και ανακάλυψε μια πλούσια ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως με επιλογές για κάθε προτίμηση και ανάγκη. Τι θα ανακαλύψεις;

  • 4.000+ σύγχρονα και στιλάτα σχέδια σε σκελετούς γυαλιών
  • Χιλιάδες κλασικές επιλογές που διατηρούν την κομψότητα
  • Δεκάδες διάσημα brands 
  • Προσιτές τιμές

Όλα αυτά σε περιμένουν για να εντοπίσεις το ιδανικό ζευγάρι που ταιριάζει στην αγαπημένη σου ή τον αγαπημένο σου.

Ακόμα ανρωτιέσαι γιατί γυαλιά; Τα γυαλιά αποτελούν ένα κομμάτι που αναδεικνύει το στυλ και την προσωπικότητα, προσφέροντας άνεση και προστασία, ενώ παράλληλα αποτελούν μια διαχρονική επιλογή. Επισκέψου τα Οπτικά Μαρκάκης και δες τον έρωτα με άλλο μάτι!

Πρωτότυπα δώρα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον και εκείνη που βαρέθηκαν τα λουλούδια
 

Τα δώρα για Αγίου Βαλεντίνου θέλουμε να είναι “πρωτότυπα” και όταν αυτό συνδυάζεται με το “πρακτικά”, τότε δημιουργεί κάτι παραπάνω από τον τέλειο συνδυασμό. Αν λοιπόν φέτος θέλεις κάτι διαφορετικό, κάτι που να χρησιμοποιεί καθημερινά αλλά και κάτι που να θυμάται εσένα, κάτι που να τονίζει το στυλ και την εμφάνιση, κάτι μοναδικό και ιδιαίτερι, τότε οι προσφορές Αγίου Βαλεντίνου σε γυαλιά οράσεως και ηλίου είναι η εγγύηση για να κάνεις την πιο έξυπνη αγορά συνολικά! 

  • Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για γυναίκες 
    Ένα ζευγάρι γυναικεία γυαλιά ηλίου είναι ένα διαχρονικό και κομψό δώρο που θα λατρέψει κάθε γυναίκα. Στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρεις μια πλούσια ποικιλία από γυναικεία γυαλιά ηλίου με περισσοτερα από 4.000 διαφορετικά στυλ και χρώματα, για να βρεις το τέλειο ζευγάρι που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητα της αγαπημένης σου. Αν πάλι έχει ήδη γυαλιά ηλίου, μπορείς να βρεις και το απόλυτο ζευγάρι γυναικεία γυαλιά οράσεως για να ανανεώσει η καλή σου την καθημερινότητά της. Οι προσφορές Αγίου Βαλεντίνου στα Οπτικά Μαρκάκης είναι εδώ για να ακούσεις πολλά «ευχαριστώ»! 
  • Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για άντρες
    Ένα ζευγάρι ανδρικά γυαλιά ηλίου είναι μια πολύ σίγουρη επιλογή και ταυτόχρονα μια επιλογή που θα διαρκέσει και θα εκτιμηθεί. Στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρεις χιλιάδες ανδρικά γυαλιά ηλίου σε διαφορετικά σχέδια, από έντονες μέχρι κλασικές γραμμές, για να διαλέξεις αυτά που θα τον συνοδεύουν σε κάθε στιγμή. Και ακόμα και αν ο αγαπημένος σου χρειάζεται ένα καινούριο ζευγάρι ανδρικά γυαλιά οράσεως για να…μην του ξεφεύγει τίποτα τότε τα Οπτικά Μαρκάκης είναι ο Νο1 προορισμός σου. Οι προσφορές Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ για να κλέψεις τις εντυπώσεις του! 

Tips για να κάνεις τη σωστή επιλογή γυαλιών με βάση το σχήμα προσώπου:
Για την επιλογή των σωστών γυαλιών ηλίου και οράσεως με βάση το σχήμα του προσώπου, υπάρχουν μερικά χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το σωστό γυαλί… για το δικό σου αγαπημένο πρόσωπο!

  • Στρογγυλό Πρόσωπο: Η καλύτερη επιλογή είναι οβάλ, τετράγωνα γυαλιά ή aviator γυαλιά για ισορροπία και ανάδειξη των γωνιών.
  • Τετράγωνο Πρόσωπο: Ταιριάζουν στρογγυλά, οβάλ ή cat-eye γυαλιά για μείωση των γωνιών και προσθήκη φινέτσας.
  • Οβάλ Πρόσωπο: Ταιριάζουν σχεδόν όλα τα σχήματα γυαλιών σε ένα οβάλ πρόσωπο, οπότε μπορείς να διαλέξεις ελεύθερα με βάση τα χρώματα και τις προτιμήσεις!
  • Σχήμα Καρδιάς: Για αυτό το γλυκό πρόσωπο μπορρείς να επιλέξεις γυαλιά σε σχήμα aviator, οβάλ ή cat-eye μιας και τονίζουν το πάνω μέρος του προσώπου και δημιουργούν ισορροπία.

Ακόμα όμως και αν δεν είσαι ζευγάρι, στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρεις:

  • Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα γίνουν… το άλλο σου μισό.
    Φυσικά, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιορτάζει και ο καθένας μας ξεχωριστά σαν μονάδα. Και τι γιορτάζει; Μα την αγάπη προς τον εαυτό του! Τώρα είναι λοιπόν η καλύτερη στιγμή να σου χαρίσεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου … που θα γίνουν το άλλο σου μισό και θα σου θυμίζουν καθημερινά πόσο ξεχωριστός/η είσαι! 

  • Ή ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως που θα γίνουν… ο σύντροφός σου σε κάθε στιγμή της ζωής
    Καθώς πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δίνουμε έμφαση στην αγάπη όχι μόνο για τους αγαπημένους μας αλλά και προς τον εαυτό μας. Και τι δώρο θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό από ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως για να δεις τον κόσμο με νέο, καθαρό βλέμμα; Με το καινούριο σου ζευγάρι γυαλιά οράσεως θα θυμάσαι πόσο ξεχωριστός/η είσαι και πώς η φροντίδα για τον εαυτό σου είναι η πρώτη και σημαντικότερη μορφή αγάπης!

Ανακάλυψε όλα τα brands που έχεις ερωτευτεί!


Σίγουρα υπάρχουν brands που σου έχουν κλέψει την καρδιά με τα χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν οίκοι μόδας που όταν τους βλέπεις… λιώνεις! Τώρα, στα Οπτικά Μαρκάκης, με προσφορές Αγίου Βαλεντίνου έχεις την τέλεια ευκαιρία να τα αποκτήσεις με επιπλέον έκπτωση. Όλα τα brands όπως Gucci, Valentino, Versace, Burberry, Persol, Dolce & Gabbana, Prada, Polo Ralph Lauren, Michael Kors, Vogue, Ray Ban, Tom Ford, Moscot, Oakley, L.G.R και ακόμα περισσότερα σε περιμένουν για να γίνουν το τέλειο δώρο που θα κάνεις στο ζευγάρι σου… ή στον εαυτό σου!

Το 2024 οι προσφορές Αγίου Βαλεντίνου σε γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως στα Οπτικά Μαρκάκης είναι μο-να-δι-κές!

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις ένα ζευγάρι γυαλιά δώρο στο ζευγάρι σου! Βρες τις προσφορές σε γυαλιά οράσεως ηλίου στα οπτικά Μαρκάκης και με ό,τι διαλέξεις έχεις επιπλέον έκπτωση 10% συμπληρώνοντας τον κωδικό “BEMYVALENTINE”. Οι προσφορές Αγίου Βαλεντίνου ισχύουν από 4 έως 14 Φεβρουαρίου για να σε βρει η ημέρα σε πλήρη ετοιμότητα!  

Μπες στο Νο1 eshop οπτικών και βρες το τέλειο το ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή γυαλιά οράσεως… για το ζευγάρι σου! 

Τα νέα μας

Επιστροφή στην κορυφή