Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Καθημερινή άνεση και ευκολία με τους φακούς ημερήσιας αντικατάστασης Acuvue Moist της Johnson & Johnson

Καθημερινή άνεση και ευκολία με τους φακούς ημερήσιας αντικατάστασης Acuvue Moist της Johnson & Johnson

                 

Ημερήσιοι φακοί επαφής 1-DAY ACUVUE® MOIST

    

Βασικά χαρακτηριστικά

-Ένας φακός επαφής ημερήσιας αντικατάστασης που βοηθά διατήρηση της υγρασίας και την απογυφη των ερεθισμών. Διατίθεται για τη διόρθωση της μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού.

-Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® παρέχουν προστασία από την UV ακτινοβολία, εμποδίζοντας περισσότερο από το 98% των UVB ακτίνων και το 85% των UVA ακτίνων του ηλίου.*

-Η τεχνολογία LACREON®  δημιουργεί ένα στρώμα υγρασίας που διαρκεί για εξαιρετική άνεση.

*Οι ACUVUE MOIST 1-Day διατίθενται για μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό και πρεσβυωπία και μπορείτε να τους βρείτε στα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης καλώντας στο 2810287211.

 


 

ACUVUE OASYS® 1-Day με τεχνολογία HydraLuxe™

Βασικά χαρακτηριστικά

-Εαν αισθάνεστε τα μάτια σας κουρασμένα από οθόνες ψηφιακών συσκευών ή την εργασία σε απιτητικα περιβάλλοντα, αυτός ο φακός μπορεί να σας βοηθήσει να συμβαδίζετε με την απαιτητική καθημερινότητά σας.

Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® φιλτράρουν περισσότερο απο το 98% των ακτίνων UVB και το 85% των ακτίνων UVA του ηλίου.

Με την αποκλειστική τεχνολογία HydraLuxe™, αυτός ο φακός επαφής έχει ιδιότητες παρόμιοιες με τα δάκρυα που συνεργάζονται με το φυσικό δακρυϊκό φιλμ, προσφέροντας σας εξαιρετική απόδοση ως προς την άνεση, την όραση και το χειρισμό, στις πιο απαιτητικές μέρες σας. 

*Οι ACUVUE OASYS 1-Day με τεχνολογία Hydaluxe διατίθενται για μυωπία και υπερμετρωπία και μπορείτε να τους βρείτε στα Οπτίκα Κέντρα Μαρκάκης καλώντας στο  2810287211.

 

Θυμηθείτε: Ο οφθαλμίατρός ή ο οπτομέτρης σας είναι πάντα η καλύτερη πηγή που θα σας δώσει υπεύθυνες απαντήσεις πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία των ματιών σας. Σε καμία περίπτωση, η πληροφόρηση που θα πάρετε από την ιστοσελίδα μας δεν έχει σκοπό να τον υποκαταστήσει. Απευθυνθείτε σε αυτόν για ολοκληρωμένη πληροφόρηση. 

Τα νέα μας

Επιστροφή στην κορυφή