Μετάβαση στις επιλογές Cookies

Ποιοι Είμαστε


ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΑΡΚΑΚΗΣ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 62 ΧΡΟΝΩΝ

Χαρακτηρισμένη από την απελευθέρωση της μόδας, η δεκαετία του 1960 σημαδεύει την αρχή μιας δημιουργικής εταιρίας οπτικών, συνώνυμη με την κομψότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, με τη γέννηση της σύγχρονης εποχής, τα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο των οπτικών στο Ηράκλειο, Κρήτης.

Μέσα σε λίγα χρόνια, επαναστατούν τόσο στην ποιότητα όσο και στην εξυπηρέτηση, έχοντας ως άξονα την επιστημονική και τεχνολογική κατάρτισή τους. Προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα και σύγχρονη αισθητική σε γυαλιά οράσεως και ηλίου για γυναίκες, άνδρες και παιδιά έως και σε εξειδικευμένες απαιτήσεις κατασκευών, τα Οπτικά Μαρκάκης έχουν αποκτήσει μια θέση στην καθημερινή ζωή πολλών γενεών.

Σήμερα, συνεχίζουμε την ανοδική πορεία μας και με το βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία, μεταμορφώσαμε το κεντρικό κατάστημά μας (Λεωφόρος Καλοκαιρινού 33), σε ένα μοναδικό, σύγχρονο χώρο, όπου το design πρωταγωνιστεί, προκειμένου να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία και να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας brands. Επιπλέον, τα άλλα δυο καταστήματά μας (Ελευθ.Βενιζέλου 15,Λιοντάρια & Αβέρωφ 21) συνεχίζουν να σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ το διαδικτυακό κατάστημά μας, Markakis.gr, εμπλουτίζεται διαρκώς για να έχετε τα πιο premium προϊόντα που σας ταιριάζουν.

Επιστροφή στην κορυφή