Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

06/07/2020

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης ευχαριστεί τα Οπτικά Κέντρα «Μαρκάκης»

Ευχαριστήριο της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης στα Οπτικά Κέντρα «Μαρκάκης» και την οικογένεια Μαρκάκη

Την ανάγκη και μέσω του ηλεκτρονικού Τύπου αισθάνεται η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης να ευχαριστήσουν τα Οπτικά Κέντρα «Μαρκάκης» καθώς και την οικογένεια Μαρκάκη, για την προσφορά τους στο Σωματείο τους, η οποία φορά ηλεκτρονικούς υπολογιστές με πλήρη έκδοση του λογισμικού Supernova, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες εκπαίδευσης στη χρήση και πρόσβασης στο διαδίκτυο των τυφλών.

Δείτε Περισσότερα...

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019

"Προσφέρουμε Γνώση, Δίνουμε Ελπίδα"

Φέτος στις γιορτές, στέλνουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης.

Τα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης στηρίζουν την Περιφερειακή Ἐνωση Τυφλών Κρήτης με την Δημιουργία Τμήματος Νέων Τεχνολογιών και διαθέτουν μέρος των εσόδων της εορταστικής περιόδου για την αγορά υπολογιστή με ειδικό εξοπλισμό για άτομα με πρόβλημα όρασης.

Δίνουμε στους συνανθρώπους μας το “κλειδί” για το μαγικό κόσμο της πληροφορίας και ελπίζουμε ο κόσμος που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια να στηρίξει και αυτή μας την πρωτοβουλία.

Σας περιμένουμε για να προσφέρουμε όλοι μαζί!


Το καλάθι σας είναι άδειο


 

To Markakis.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να έχεις προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί "Αποδοχή Όλων" για να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά σε αυτό που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά "κλίκαρε" αυτά που θες και πάτα "Αποδοχή Επιλεγμένων"!