Μετάβαση στις επιλογές Cookies
ΥΓΡΟ ΦΑΚΩΝ ERCS EYEMAX  360ml +60ml.
ZOOM

ΥΓΡΟ ΦΑΚΩΝ ERCS EYEMAX 360ml +60ml.

10.00
Άμεσα διαθέσιμο Κωδικός: 205276
/μήνα
✔Απόκτησε το και με έως 6 άτοκες δόσεις!
Επέλεξε τον αριθμό δόσεων στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας.

Η ΜΑΡΚΑΚΗΣ Ι & Α Ε.Ε και το Markakis.gr τηρούν πλήρως τους κανονισμούς ασφαλείας της Ε.Ε.
Όλα τα επώνυμα προϊόντα παρέχονται από τους επίσημους αντιπροσώπους της Ελλάδας και συνοδεύονται από τα σήμα CE, διάφορα πιστοποιητικά γνησιότητας και την θήκη τους.
Το EYEMAX All in One αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό φροντίδας για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής και για τα μάτια με προβιταμίνη Β5 και Ηydraflex. Είναι το πρώτο διάλυμα με πολλαπλές λειτουργίες που βασίζεται το Σύστημα Φροντίδας ΕRCS (Eye Responsive Care System). Το ΕRCS σύστημα φροντίζει το μάτι, όταν αυτό απαιτείται: - Η προ-βιταμίνη Β5 απορροφάται από το φακό τη νύχτα κατά τη διάρκεια του σταδίου καθαρισμού. Μέσα σε 2-4 ώρες από τη στιγμή που θα φορεθεί ο φακός επαφής απελευθερώνεται αργά στο μάτι η προ-βιταμίνη Β5.Το μάτι απορροφά μόνο όση προ-βιταμίνη Β5 χρειάζεται ο κερατοειδής.Το Eyemax All in one προστατεύει το μάτι από την αίσθηση δυσανεξίας, η οποία δημιουργείται από ερεθισμένα ή ξηρά μάτια, κατά την χρήση των φακών επαφής. Η προβιταμίνη Β5 φροντίζει, προστατεύει και υποστηρίζει τις αναπαραγωγικές ιδιότητες του επιθηλίου του ματιού εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση κατά την χρήση των φακών επαφής. Κατασκευαστής: EYEMAX ERCS Είδος υγρού : Πολλαπλών Χρήσεων Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες Όγκος: 360 ml

Για παραγγελίες άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν υπάρχει κόστος.


 Δείτε περισσότερα για τις Αποστολές & τα Μεταφορικά


 

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που σας στείλαμε δεν σας κάνει μπορούμε να σας το αλλάξουμε εντός 10 ημερών από την παραλαβή του.


Τα έξοδα επιστροφής είναι ΔΩΡΕΑΝ  (για τον πελάτη) στην περίπτωση που ως αποστολέας οριστεί η "Γενική Ταχυδρομική"!


Δείτε περισσότερα για την Πολιτική Επιστροφών.


 

Επιστροφή στην κορυφή