Πολιτική απορρήτου

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που περιέχονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΑΡΚΑΚΗΣ Ι & Α Ε.Ε., ανήκουν στην ίδια ή τρίτα μέρη συνεργαζόμενα με την ΜΑΡΚΑΚΗΣ Ι & Α Ε.Ε. και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
 Δήλωση Εχεμύθειας

Μέσω της σελίδας αυτής διενεργούνται πωλήσεις λιανικής όπου τα απαραίτητα στοιχεία είναι τα στοιχεία αποστολής τα οποία και ζητά η σελίδα. Ο χρήστης δε έχει πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών του μόνο. Τα στοιχεία αυτά θεωρούνται απολύτως απαραίτητα για τη νόμιμη και ομαλή διενέργεια των συναλλαγών.
Θεωρούνται δε απόρρητα και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο

  • στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη στον οποίο ανήκουν.
  • σε περίπτωση που μας ζητηθεί μεταβιβάζονται στις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τις διατάξεις των σχετικών νόμων
  • σε περίπτωση που το περιεχόμενο είναι βλαπτικό για τα νόμιμα συμφέροντά μας μεταβιβάζονται πάλι στις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τις διατάξεις των σχετικών νόμων.


Η ΜΑΡΚΑΚΗΣ Ι & Α Ε.Ε., έχει το δικαίωμα να προσθέτει και να μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του site, καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του site της.

 


Το καλάθι σας είναι άδειο


 

To Markakis.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να έχεις προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί "Αποδοχή Όλων" για να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά σε αυτό που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά "κλίκαρε" αυτά που θες και πάτα "Αποδοχή Επιλεγμένων"!