Μετάβαση στις επιλογές Cookies

Παιδικά Γυαλιά Οράσεως

Τα παιδικά γυαλιά οράσεως είναι μια αρκετά σημαντική αγορά για την προστασία και την φροντίδα της όρασης των μικρών παιδιών. Τα γυαλιά οράσεως για τα παιδιά ξεχωρίζουν με μοντέρνα χρώματα και παιχνιδιάρικα σχέδια, που ταιριάζουν ιδανικά στην ηλικία τους και την νεανική τους διάθεσή. 

Σίγουρα πρόκειται για μία «απαιτητική» αγορά, καθώς πολλά παιδάκια δεν είναι πάντα θετικά στην ιδέα των γυαλιών μυωπίας, γι’ αυτό και στα οπτικά Μαρκάκης θα βρείτε μια τεράστια συλλογή με περισσότερα από 300 γυαλιά παιδικά, με δεκάδες διασκεδαστικά σχέδια, φακούς άριστης ποιότητας για όποιο βαθμό μυωπίας και διαθλαστικό πρόβλημα έχει το μικρό σας, για να έχετε δεκάδες αξιόπιστες επιλογές και προτάσεις που θα συμπληρώσουν υπέροχα την εμφάνισή του, θα ανταποκρίνονται στο γούστο του και φυσικά θα βελτιώσουν με ασφάλεια την όρασή του. 

Τα πιο μοδάτα παιδικά γυαλιά οράσεως σας περιμένουν στα οπτικά Μαρκάκης!


Όλο και περισσότερα παιδιά νεαρής ηλικίας «καλούνται» να συμπληρώσουν την εμφάνισή τους με γυαλιά οράσεως παιδικά για να ενισχύσουν την όρασή τους. Έτσι, για να ανταποκριθούν με περισσότερη άνεση και δεκτικότητα στην αλλαγή και τη νέα εικόνα, θέλουν να βρουν εκείνο το ζευγάρι  που θα εκφράσει ιδανικά το στυλ τους και θα έχει την υπογραφή της προσωπικότητάς τους, κάνοντας πιο ιδιαίτερες τις εμφανίσεις τους στο σχολείο. Στα οπτικά Μαρκάκης φροντίζουμε να ανανεώνουμε τη συλλογή των προϊόντων μας σε γυαλιά μυωπίας παιδικά φέρνοντας σχέδια που έχουν τον πιο μοδάτο αέρα και εναρμονίζονται με τις τελευταίες λέξεις των νεανικών τάσεων.  

Τα πιο μοδάτα παιδικά γυαλιά οράσεως σας περιμένουν στα οπτικά Μαρκάκης!

Παιδικά γυαλιά οράσεως για κορίτσια και αγόρια από επώνυμες εταιρείες για τις πιο στυλάτες εμφανίσεις στο σχολείο και όχι μόνο! Οι οπτικές ικανότητες των παιδιών γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές όσο μεγαλώνουν, τόσο λόγω διαβάσματος αλλά και ενασχόλησης στον ψηφιακό κόσμο. Προστατεύοντας τα μάτια σωστά με ποιοτικά γυαλιά,  αποτρέπουμε την επιδείνωση τυχόν οφθαλμικών προβλημάτων. Στο eshop μας θα βρεις μια μεγάλη συλλογή από παιδικά γυαλιά οράσεως μυωπίας και αστιγματισμού, ακόμη και γυαλιά για υπολογιστή σε μοναδικά σχέδια. Δες εδώ τις προτάσεις μας για τα καλύτερα παιδικά γυαλιά ηλίου! 

Ανακαλύψτε παιδικά γυαλιά οράσεως nanovista, vogue, ray ban και δεκάδες αξιόπιστα brands!

Φυσικά, ένα από τα σημαντικά κριτήρια για να επιλέξετε γυαλιά μυωπίας για παιδιά είναι και η αξιόπιστη κατασκευή τους. Με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στις ανάγκες σας, στα οπτικά Μαρκάκης φροντίζουμε να προμηθευόμαστε πάντα τις καλύτερες μάρκες και πιο έμπιστες μάρκες της αγοράς και με βάση την ηλικία του παιδιού, τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του και το διαθλαστικό πρόβλημα που έχει, να βρείτε τον κατάλληλο σκελετό και φακό. Συγκεκριμένα θα βρείτε παιδικά γυαλιά οράσεως vogue, nanovista, adidas, carrera, dolce & gabbana, nike, oakley, ray ban, versace, bulget, crocs, lacoste, polo r. lauren, puma, παιδικά γυαλιά οράσεως ray ban και δεκάδες ακόμα επιλογές στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. 

Κορυφαία γυαλιά οράσεως παιδικά για κορίτσι & αγόρι κάθε ηλικίας σε δεκάδες σχέδια!

Πηγή έμπνευσης πάντα των κατασκευαστών παιδικών γυαλιών οράσεως από μεγάλους οίκους έως και εγχώριες εταιρείες είναι φυσικά τα ίδια τα παιδιά! Γι’ αυτό εκτός από πολύ ανθεκτικά (όπως τα άθραυστα παιδικά γυαλιά οράσεως), διακρίνονται και από πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα για κάθε φύλλο. Στα οπτικά Μαρκάκης θα βρείτε γυαλιά οράσεως παιδικά για αγόρι και κορίτσι σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως ασημί, γκρι, διάφανο, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, λαδί, λευκό, μαύρο, μπλε, μπορντό, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, ταρταρούγα, φούξια, χρυσό ή και πολύχρωμα σε στρογγυλό, τετράγωνο ή ημισέληνο σχήμα για να διαλέξετε το κατάλληλο για το μικρό σας κάθε ηλικίας, στο μέγεθος που χρειάζεται! 

Άθραυστα παιδικά γυαλιά οράσεως για τις πιο μικρές ηλικίες!


Φυσικά, στις πιο μικρές ηλικίες η χρήση των γυαλιών μπορεί να είναι κάπως επίφοβη γιατί τείνουν να είναι πιο ζωηρά. Έτσι λοιπόν, παιδικά γυαλιά οράσεως άθραυστα είναι η απάντηση για τις πιο μικρές ηλικίες. Οι σκελετοί αυτοί έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στην κρούση και τη φθορά, είναι εύκαμπτοι και μαλακοί για να μην σπάνε στις περιπέτειες που ζει το μικρό σας και να μπορεί να είναι ο ήρωας και η ηρωίδα του παιχνιδιού χωρίς εμπόδια, γεμάτα αυτοπεποίθηση. 

Τα καλύτερα παιδικά γυαλιά οράσεως στις πιο καλές τιμές της αγοράς τώρα στα οπτικά Μαρκάκης!


Τα παιδικά γυαλιά οράσεως βελτιώνουν την όραση των μικρών και εξυπηρετούν την πιο λειτουργική ανάγκη τους, να βλέπουν καθαρά χωρίς να εμποδίζονται από όποιο διαθλαστικό πρόβλημα και αν αντιμετωπίζουν τα μάτια τους. Εκτός όμως από την πρακτική πλευρά, τα παιδιά θέλουν πάντα να τολμούν και να εκφράζονται με την μοναδικότητά τους. Έτσι στα οπτικά Μαρκάκης προσφέρουμε μία μεγάλη συλλογή προϊόντων σε παιδικά γυαλιά μυωπίας ώστε να διαλέξουν εκείνο το ζευγάρι που θα εκφράζει καλύτερα τον εαυτό τους. Φυσικά, σε όλα τα προϊόντα μας, ξεχωρίζει η ποιότητα του σκελετού και του φακού, η λεπτομερή σχεδιαστική κατασκευή στις αρθρώσεις του σκελετού και οι οικονομικές τιμές που ελαφρύνουν και τους γονείς.

Ανακαλύψτε στα οπτικά Μαρκάκης μια πλούσια συλλογή σε παιδικά γυαλιά οράσεως αλλά και παιδικά γυαλιά ηλίου για να κάνετε σήμερα τις καλύτερες αγορές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή αναζητήστε στα γυναικεία γυαλιά οράσεως και στα ανδρικά γυαλιά οράσεως το επόμενο δώρο ανανέωσης που θα κάνετε στον εαυτό σας!

300 προϊόντα
  ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2024 2613 4916 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2024 2613 4916 - 2
  -20% Νέο
  VOGUE
  ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2026 2283 4916 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2026 2283 4916 - 2
  -20% Νέο
  VOGUE
  ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ MIRAFLEX JUNIOR MF4014 L376 4715 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ MIRAFLEX JUNIOR MF4014 L376 4715 - 2
  -20% Νέο
  MIRAFLEX
  ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ MIRAFLEX JUNIOR MF4008 L129 3815 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ MIRAFLEX JUNIOR MF4008 L129 3815 - 2
  -20% Νέο
  MIRAFLEX
  ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2026 2966 4916 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VOGUE JUNIOR VY2026 2966 4916 - 2
  -20% Νέο
  VOGUE
  ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ MIRAFLEX JUNIOR MF4013 L370 4915 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ MIRAFLEX JUNIOR MF4013 L370 4915 - 2
  -20% Νέο
  MIRAFLEX
  ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ MIRAFLEX JUNIOR MF4012 1368 5115 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ MIRAFLEX JUNIOR MF4012 1368 5115 - 2
  -20% Νέο
  MIRAFLEX
  ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ MIRAFLEX JUNIOR MF4001 K567 4215 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ MIRAFLEX JUNIOR MF4001 K567 4215 - 2
  -20% Νέο
  MIRAFLEX
  catalog bottom banner 1
  6 άτοκες δόσεις
  Επιστροφή στην κορυφή