Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Filters
Εύρος τιμής
Εύκολη και δωρεάν επιστροφή!

Γυναικεία Γυαλιά Ηλίου

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας, χειμώνα-καλοκαίρι. Ανεξάρτητα από το προσωπικό σας στυλ, στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρεις περισσότερα από 3.000 διαφορετικά γυαλιά ηλίου σε ποικιλία σχεδίων και στυλ γιατί ξέρουμε ότι τα γυναικεία γυαλιά ηλίου μπορεί να είναι και δύσκολη επιλογή. Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου δεν προσφέρουν όμως μόνο στυλ, αλλά προστατεύουν και τα μάτια μας από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν και την περιοχή γύρω από τα μάτια έτσι ώστε να μην σχηματιστούν ρυτίδες.

Όλες οι αγαπημένες σου μάρκες γυναικείων γυαλιών ηλίου είναι στα Οπτικά Μαρκάκης

Στα Οπτικά Μαρκάκης, η κομψότητα και η ποιότητα των γυναικείων γυαλιών ηλίου δεν έχουν όρια. Εδώ θα βρεις όλες τις αγαπημένες σου μάρκες που συνδυάζουν στυλ και προστασία σε κάθε ζευγάρι γυαλιών.

  • Γυαλιά ηλίου γυναικεία Burberry. Ανάμεσα στη συλλογή μας, τα γυαλιά Burberry ξεχωρίζουν για τον κλασικό βρετανικό τους χαρακτήρα και την πολυτέλεια που προσδίδουν σε κάθε εμφάνιση.
  • Γυαλιά ηλίου γυναικεία Ray Ban. Για όσες αγαπούν την αιώνια κλασική αισθητική, τα γυαλιά Ray Ban αποτελούν την τέλεια επιλογή, προσφέροντας διαχρονικά σχέδια που παραμένουν πάντα στη μόδα.
  • Γυαλιά ηλίου γυναικεία Valentino. Αν η καρδιά σου χτυπά για την ιταλική φινέτσα, τα γυναικεία γυαλιά Valentino  είναι η απάντηση. Με μοντέρνο σχεδιασμό και κομψότητα, η συλλογή Valentino αντανακλά την υψηλή αισθητική και την εκλεπτυσμένη γοητεία που αναζητάς.
  • Γυαλιά ηλίου γυναικεία Gucci. Παράλληλα, τα γυαλιά Gucci συνδυάζουν την πολυτέλεια με το τολμηρό design, προσφέροντας εντυπωσιακά κομμάτια που θα κάνουν κάθε σου εμφάνιση μοναδική.
  • Γυαλιά ηλίου γυναικεία Vogue. Για τις γυναίκες που ακολουθούν τις τάσεις και αγαπούν το fashion-forward στυλ, τα γυαλιά Vogue είναι η ιδανική επιλογή, με μοντέρνα σχέδια που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου.

Επισκέψου τα Οπτικά Μαρκάκης και ανακάλυψε την πλούσια συλλογή μας από γυναικεία γυαλιά ηλίου. Είτε προτιμάς την κλασική κομψότητα, την τολμηρή πολυτέλεια ή το μοντέρνο στυλ, εδώ θα βρεις τα γυαλιά που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Από Burberry και Ray Ban μέχρι Prada, Gucci, Persol, Michael Kors, Dolce & Gabbana , Vogue, οι καλύτερες μάρκες σε περιμένουν για να δώσουν στο στυλ σου τη λάμψη και την προστασία που του αξίζει.

Ανακάλυψε στη συλλογή μας όλες τις τάσεις στα γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2024

Το 2024 είναι η χρονιά που οι τάσεις στα γυναικεία γυαλιά ηλίου μας επιτρέπουν να εκφράσουμε τη μοναδικότητά μας με τρόπους που δεν έχουμε ξαναδεί. Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ, αλλά ένα statement, ένα εργαλείο προστασίας και μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς μας. Στα Οπτικά Μαρκάκης, έχουμε συγκεντρώσει μια εντυπωσιακή συλλογή από γυναικεία γυαλιά ηλίου που καλύπτουν όλες τις νέες τάσεις για το 2024, διασφαλίζοντας ότι θα βρείτε το ιδανικό ζευγάρι που θα σας συνοδεύει με στυλ και άνεση.

  • Oversized γυναικεία γυαλιά ηλίου. Η τάση των oversized γυναικείων γυαλιών ηλίου συνεχίζει να κυριαρχεί και το 2024. Αυτά τα γυαλιά προσφέρουν μια αίσθηση μυστηρίου και γοητείας, ενώ παράλληλα παρέχουν άριστη προστασία από τον ήλιο.
  • Retro Chic. Η νοσταλγία για τις δεκαετίες του '70 και του '80 έχει επηρεάσει σημαντικά τις φετινές τάσεις και στα γυναικεία γυαλιά ηλίου. Τα cat-eye γυαλιά με λεπτά, γωνιακά πλαίσια και οι στρογγυλοί φακοί με μεταλλικούς σκελετούς είναι μερικά από τα σχέδια που θα δείτε φέτος.
  • Γυναικεία γυαλιά ηλίου με διάφανα πλαίσια. Τα διάφανα πλαίσια είναι μια από τις πιο κομψές και μίνιμαλ τάσεις για το 2024. Αυτά τα γυαλιά συνδυάζουν την κομψότητα με τη μοντέρνα αισθητική, προσφέροντας ένα καθαρό και εκλεπτυσμένο look. 
  • Χοντρά Πλαίσια. Επιλέξτε ένα ζευγάρι με χοντρά πλαίσια για να προσθέσετε μια τολμηρή δήλωση ένα statement κομμάτι στη συλλογή σας.
  • Γυναικεία γυαλιά ηλίου με φουτουριστικό σχεδιασμό. Οι φουτουριστικοί σκελετοί και οι καθρέπτες φακοί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και δροσερό look που δεν περνά απαρατήρητο.

Ενώ τα all time στοιχεία που δεν φεύγουν ποτέ μα ποτέ από τη μόδα:

  • Γυαλιά ηλίου γυναικεία κοκκάλινα; Τσεκ!

Τα γυναικεία κοκκάλινα γυαλιά ηλίου είναι η τέλεια επιλογή για όσες αναζητούν ανθεκτικότητα και στυλ. Με σκελετούς από υψηλής ποιότητας κοκκάλινα υλικά, αυτά τα γυαλιά προσφέρουν άνεση και αντοχή στην καθημερινή χρήση. Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα κοκάλινα γυαλιά ηλίου συνδυάζουν κλασική κομψότητα και μοντέρνα αισθητική. Είτε προτιμάτε ένα διαχρονικό μαύρο ή ένα πιο παιχνιδιάρικο χρώμα, στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρείτε την ιδανική επιλογή που θα συμπληρώσει το στυλ σας με κομψότητα και αξιοπιστία.

  • Γυαλιά ηλίου γυναικεία τετράγωνα; Τσεκ!

Τα γυναικεία τετράγωνα γυαλιά ηλίου είναι η απόλυτη δήλωση μόδας για το 2024. Με τις καθαρές γραμμές και το γεωμετρικό τους σχήμα, αυτά τα γυαλιά προσφέρουν μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Ιδανικά για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου συνδυάζουν λειτουργικότητα και στυλ. Στα Οπτικά Μαρκάκης, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τετράγωνα σχέδια σε διάφορα χρώματα και υλικά, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι για κάθε περίσταση.

  • Γυαλιά ηλίου γυναικεία στρογγυλά; Τσεκ!

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι μια διαχρονική επιλογή που προσδίδει ρετρό γοητεία και κομψότητα. Ιδανικά για όσες αγαπούν το vintage στυλ, τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, από κλασικά μεταλλικά σχέδια μέχρι μοντέρνα κοκάλινα πλαίσια. Αυτά τα γυαλιά είναι ιδανικά για να προσθέσουν μια παιχνιδιάρικη και εκλεπτυσμένη πινελιά στην εμφάνισή σας. Στα Οπτικά Μαρκάκης, θα βρείτε την τέλεια επιλογή που θα αναδείξει το προσωπικό σας στυλ με μοναδικό τρόπο.

  • Γυαλιά ηλίου γυναικεία σε έντονα χρώματα; Τσεκ!

Ανανεώστε το στυλ σας με γυναικεία γυαλιά ηλίου σε έντονα χρώματα! Τα φωτεινά και τολμηρά χρώματα είναι η απόλυτη τάση για το 2024, προσφέροντας μια φρέσκια και ζωντανή εμφάνιση. Είτε προτιμάτε κόκκινα, μπλε, πράσινα ή ροζ γυαλιά, στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρείτε μια ποικιλία από επιλογές που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σας. Τα γυαλιά ηλίου σε έντονα χρώματα είναι ιδανικά για να δώσετε μια χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση στο καθημερινό σας look.

  • Γυαλιά ηλίου γυναικεία μαύρα; Τσεκ!

Τα μαύρα γυαλιά ηλίου είναι η απόλυτη κλασική επιλογή που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Κομψά, διαχρονικά και ευκολοσυνδύαστα, τα μαύρα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν με κάθε στυλ και περίσταση. Στα Οπτικά Μαρκάκης, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μαύρα γυαλιά ηλίου, από κοκκάλινα πλαίσια μέχρι μεταλλικούς σκελετούς, όλα με φακούς υψηλής ποιότητας που προσφέρουν άριστη προστασία από τις ακτίνες UV. Επιλέξτε το ζευγάρι που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ και απολαύστε την κομψότητα και την προστασία που προσφέρουν.

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε ποικιλία που ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα

Από τα κλασικά μέχρι τα πιο μοντέρνα σχέδια
Στα Οπτικά Μαρκάκης, θα βρεις τεράστιο ποικιλία γυναικείων γυαλιών ηλίου που καλύπτει όλα τα στυλ και τις προτιμήσεις. Από κλασικά και διαχρονικά σχέδια με έμφαση στην κομψότητα και την κλασική γοητεία μέχρι πιο μοντέρνες επιλογές για όσες αγαπούν τα τολμηρά χρώματα και σχέδια, στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρεις γυαλιά ηλίου που θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση.

Σκελετοί γυαλιών ηλίου Σχήματα και χρώματα για κάθε πρόσωπο…
Κάθε πρόσωπο είναι ξεχωριστό και στα Οπτικά Μαρκάκης το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Μέσα από περισσότερα από 1.500 προϊόντα θα βρεις γυναικεία γυαλιά ηλίου σε ποικίλα σχήματα και χρώματα που θα ταιριάξουν στο δικό σου προσωπικό στυλ. Ανεξάρτητα από το αν έχεις σχήμα προσώπου στρογγυλό, με γωνίες (τετράγωνο), οβάλ, καρδιά ή οποιοδήποτε άλλο, είναι σίγουρο ότι θα βρεις το ιδανικό ζευγάρι γυναικεία γυαλιά ηλίου που θα τονίσει σωστά τα χαρακτηριστικά σου. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ποικιλία χρωμάτων από τα κλασικά μαύρο και καφέ μέχρι τα πιο ζωντανά και τολμηρά χρώματα όπως κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε, άσπρο, μπεζ και πολλά άλλα.

…και φακοί για κάθε προτίμηση
Με εμπειρία μεγαλύτερη από 60 χρόνια, τα Οπτικά Μαρκάκης έχουν ανδρικά γυαλιά ηλίου με όλους τους διαφορετικούς τύπους φακού Στα Οπτικά Μαρκάκης, διαθέτουμε γυναικεία γυαλιά ηλίου με διάφορους τύπους φακών για να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Ανακάλυψε γυναικεία γυαλιά ηλίου με φακούς από ποικίλα υλικά όπως καθρέφτη, κρύσταλλο, πολωτικά και πολλά άλλα, που προσφέρουν ατελείωτα πλεονεκτήματα, όπως προστασία από τις ακτίνες UV, αντοχή στις γρατζουνιές και πολλά άλλα. Διάλεξε τον τύπο φακού που σου ταιριάζει και απόλαυσε άνεση και προστασία στις ηλιόλουστες ημέρες.

Μόνο ποιοτικά γυαλιά ηλίου γυναικεία σε περιμένουν στα Οπτικά Μαρκάκης
Κοκάλινα, μεταλλικιά, από τιτάνιο, ξύλινα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό είναι αυτό που προτιμάς στα γυναικεία γυαλιά ηλίου, τα Οπτικά Μαρκάκης μπορούν να στο προσφέρουν. Εξερεύνησε την πλούσια συλλογή μας και διάλεξε τα γυναικεία γυαλιά ηλίου που σου ταιριάζουν όντας πάντα σίγουρη ότι θα έχεις τα πιο ποιοτικά γυναικεία γυαλιά ηλίου να σε συντροφεύουν σε όλες σου τις στιγμές.

Και μην χάσεις τις προσφορές για τα γυναικεία γυαλιά ηλίου στα Οπτικά Μαρκάκης!

Στα Οπτικά Μαρκάκης, η μόδα συναντά την ποιότητα και την προσιτή τιμή! Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές μας σε γυναικεία γυαλιά ηλίου και ανανεώστε το στυλ σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Είτε αναζητάτε κλασικά μαύρα γυναικεία γυαλιά ηλίου, είτε μοντέρνα σχέδια σε έντονα χρώματα, στα Οπτικά Μαρκάκης θα βρείτε την ιδανική επιλογή που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες σας.

Με κορυφαία brands όπως Burberry, Ray-Ban, Prada, γυαλιά Gucci και γυαλιά Vogue, γυαλιά Michael Kors, Balenciaga γυαλιά και πολλά άλλα μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου που επιλέγετε είναι φτιαγμένο με την υψηλότερη ποιότητα και προσφέρει άριστη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV. Και το καλύτερο; Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα πολυπόθητα αξεσουάρ σε απίστευτες τιμές χάρη στις ειδικές προσφορές μας.

Επισκεφτείτε τα Οπτικά Μαρκάκης και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τις προσφορές μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα αναδείξει την εμφάνισή σας και θα σας προσφέρει την προστασία που χρειάζεστε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε γυαλιά ηλίου από τα αγαπημένα σας brands σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Στα Οπτικά Μαρκάκης, η κομψότητα και η ποιότητα είναι πάντα προσιτές.

1,756 προϊόντα
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER FLAME C T-4-43 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER FLAME C T-4-43 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER GOBI C 4-A-19 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER GOBI C 4-A-19 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER HONORE C RY-1-27 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER HONORE C RY-1-27 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER TANK C 1-26 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER TANK C 1-26 ONE SIZE - 2
    -11% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER OXFORD C 1-53 C 1-53 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER OXFORD C 1-53 C 1-53 - 2
    -11% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER ATACAMA C 4-A-19 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER ATACAMA C 4-A-19 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER NOMAD C CY-6-50 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER NOMAD C CY-6-50 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER FLAME C AT-4-25 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER FLAME C AT-4-25 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER GONORE C CY-6-50 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER GONORE C CY-6-50 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER NOMAD C Q-9-44 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER NOMAD C Q-9-44 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER OXFORD C 6-51 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER OXFORD C 6-51 ONE SIZE - 2
    -11% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER RODNEY C 6-46 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER RODNEY C 6-46 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER JULIETTE C 4 1 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER JULIETTE C 4 1 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER GLIDE C Q-9-44 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER GLIDE C Q-9-44 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER HONORE C O/O-4-25 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER HONORE C O/O-4-25 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BURBERRY 4432U 300281 5419 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BURBERRY 4432U 300281 5419 - 2
    -21% Νέο
    BURBERRY
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BURBERRY 3151 131687 6013 ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BURBERRY 3151 131687 6013 - 2
    -21% Νέο
    BURBERRY
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER HONORE C P/P-1-26 ONE SIZE ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ EYEPETIZER HONORE C P/P-1-26 ONE SIZE - 2
    -10% Νέο
    EYEPETIZER
    catalog bottom banner 1
    6 άτοκες δόσεις
    Επιστροφή στην κορυφή