Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Μετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Filters
Εύρος τιμής
Εύκολη και δωρεάν επιστροφή!

Valentino

Τα Valentino γυαλιά και αξεσουάρ αποτελούν πάντα μια ισχυρή δήλωση στον κόσμο της μόδας. Ο οίκος που γράφει μία μοναδική ιστορία στον κόσμο της υψηλής ραπτικής και της μόδας, ξεχωρίζει για τις εντυπωσιακές συλλογές του σε γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως και «πρωταγωνιστεί» στις τελευταίες τάσεις του στυλ και του design. Στα οπτικά Μαρκάκης μπορείτε να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας γυαλιά Valentino και αναβαθμίσετε σήμερα το στυλ σας, με την υπογραφή του προσωπικού σας γούστου.

Τα επόμενο γυαλιά σας είναι Valentino και σας περιμένουν στα οπτικά Μαρκάκης!

Όλοι συμφωνούν πως το εμβληματικό brand Βαλεντίνο ξεχωρίζει με την σχεδιαστική του χάρη, κομψότητα και στιλιστική δεξιότητα ανάμεσα στα γυαλιά της αγοράς. Εμπνευσμένα και πρωτοποριακά designs σε διαφορετικά σχήματα και χρωματικές παλέτες συνθέτουν μία καταπληκτική συλλογή που μπορεί να «μεταμορφώσει» κάθε σας εμφάνιση. Ανακαλύψτε στα οπτικά Μαρκάκης το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σας, τα χρώματά σας και το lifestyle σας και χαρίστε έναν αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σας με την πιο σύγχρονη αισθητική. 

Ο οίκος Valentino, πιστός στην υψηλή αισθητική και την αίσθηση της πολυτέλειας.

Συνυφασμένος πάντα με τις τελευταίες τάσεις, ο οίκος δημιουργήθηκε από τους Valentino Garavani και Giancarlo Giammetti το 1959 και βρίσκεται διαχρονικά ανάμεσα στα κορυφαία brands ρούχων και αξεσουάρ. Η διεθνής μόδα υποκλίνεται στο ταλέντο των σχεδιαστών τους και έχει κερδίσει επάξια μία από τις πρώτες θέσεις των luxury brands διαμορφώνοντας πολλές φορές και τις τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς. Πρόκειται για έναν Ιταλικό οίκο που καταφέρνει μέχρι σήμερα να κρατάει ισορροπίες ανάμεσα σε εκκεντρικά designs και κλασικές γραμμές, με όραμα πάντα να χαρίζει γοητεία, πολυτέλεια και κομψότητα. 

Μοναδικά γυαλιά ηλίου Valentino, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς φίλους της μόδας.

Σαν να δημιουργεί μόνιμα έναν διάλογο ανάμεσα στις street και μίνιμαλ τάσεις, με την πολυτέλεια των αριστοτεχνικών designs, το brand φέρνει καταπληκτικά σχέδια γυναικεία γυαλιά ηλίου Valentino, ανδρικά και unisex για να συμπληρώσει την γκαρνταρόμπα σας. Αντλώντας έμπνευση από all time classics, luxury, urban γεωμετρίες, retro-sport αισθητικές και διαφορετικές παλέτες χρωμάτων, συστήνει μοναδικά κομμάτια που μπορούν να εκπροσωπήσουν κάθε lifestyle και κάθε σας εμφάνιση. 

Ανακαλύψτε και γυαλιά οράσεως Valentino για να έχετε τον απόλυτο σύμμαχο του στυλ σας!

Πλέον στις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων, συναντάς όλα τα αξεσουάρ που μπορούν να συνοδεύσουν την καθημερινότητά σου. Τα γυναικεία γυαλιά οράσεως Valentino, τα ανδρικά και τα unisex είναι σκελετοί που μπορούν να εγγυηθούν ποιότητα, ανθεκτικά υλικά και φακούς που θα προστατέψουν τα μάτια σας από την κούραση της καθημερινότητας. Μπορείτε να ανακαλύψετε στη γκάμα των προϊόντων μας σχέδια οβάλ, στρογγυλά, cat eye ή πιο περίτεχνες γεωμετρίες και να κάνετε ένα statement σε κάθε σας εμφάνιση. 

Τα καλύτερα και οικονομικά γυαλιά Valentino σας περιμένουν στα οπτικά Μαρκάκης.

Ψάχνετε Valentino γυαλιά ηλίου ή οράσεως; Είστε στο σωστό σημείο για να αναβαθμίσετε σήμερα το στυλ σας. Με ubran coolness και αίσθηση πολυτέλειας, τα Valentino αξεσουάρ διατηρούν ένα αυθεντικό ύφος που μαγνητίζει τα βλέμματα και χάρη στην οπτική του ταυτότητα ξεχωρίζει από μακριά. Ανακαλύψτε στα οπτικά Μαρκάκης τα αγαπημένα σας brand όπως Valentino, Gucci γυαλιά, Versace γυαλιά, Burberry γυαλιά, Persol γυαλιά, Dolce & Gabbana γυαλιά, Prada γυαλιά, Polo R. Lauren γυαλιά, Michael Kors γυαλιά, Vogue γυαλιά, Ray Ban γυαλιά και πολλά ακόμη για να ανανεώσετε κάθε σας outfit με οίκους που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην μόδα και αποπνέουν πολυτέλεια και εξαιρετική ποιότητα με μία μόνο ματιά. 

4 προϊόντα
ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VALENTINO 3072 5205 5217 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VALENTINO 3072 5205 5217 - 2
-26%
VALENTINO
ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VALENTINO 3062 5001 5518 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VALENTINO 3062 5001 5518 - 2
-25%
VALENTINO
ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VALENTINO 3063 5001 5416 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VALENTINO 3063 5001 5416 - 2
-25%
VALENTINO
ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VALENTINO 3059 5001 5417 ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΟΡΑΣΕΩΣ VALENTINO 3059 5001 5417 - 2
-25%
VALENTINO
catalog bottom banner 1
6 άτοκες δόσεις
Επιστροφή στην κορυφή