Μετάβαση στις επιλογές Cookies

Εικονική δοκιμή γυαλιών

Στα Οπτικά Μαρκάκης, παρέχουμε μια καινοτόμο υπηρεσία - την εικονική δοκιμή γυαλιών. Η τεχνολογία σας επιτρέπει να δοκιμάζετε διάφορα στυλ γυαλιών από την άνεση του χώρου σας . Χρησιμοποιώντας την κάμερα του υπολογιστή ή του κινητού σας, μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεστε με διάφορα σχέδια και χρώματα γυαλιών.

Είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί και σας εξοικονομεί χρόνο, καθώς μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά στυλ γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε το κατάστημα μας. Η εικονική δοκιμή γυαλιών αποτελεί έναν εντυπωσιακό τρόπο να βρείτε τα ιδανικά γυαλιά για εσάς.

Δοκιμασε γυαλια online στα Οπτικά Μαρκάκης (Βήμα-Βήμα)

Βήμα 1 : Επέλεξε τα γυαλιά που θέλεις να δοκιμάσεις online

Για να δοκιμάσεις την εφαρμογή, πρέπει να επιλέξεις το εικονίδιο που σηματοδοτεί τη λειτουργία "Try-On". Αυτό το εικονίδιο θα σου επιτρέψει να δοκιμάσεις τις διάφορες λειτουργίες της εφαρμογής.

Βήμα 2 : Άνοιξε την κάμερα

Τοποθέτησε την κάμερα σε μια θέση που είναι κοντά στο πρόσωπό σου, ώστε να είναι ευκρινώς ορατό. Στην συνέχεια η εφαρμογή, με τη χρήση της τεχνολογίας ανίχνευσης προσώπου, θα ανιχνεύσει αυτόματα το πρόσωπό σου.

Βήμα 3 : Δοκίμασε και αγόρασε τα γυαλιά

Μέσω της χρήσης της εφαρμογής μας, έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις εικονικά μια μεγάλη ποικιλία γυαλιών. Αυτό σου επιτρέπει να δείς πως θα φαίνονται τα γυαλιά στο πρόσωπό σου πριν αποφασίσεις να τα αγοράσεις.

Δοκιμή γυαλιών ηλίου online

Επέλεξε κι εσύ δοκιμή γυαλιών ηλίου online και ανανέωσε την εμφάνισή σου εύκολα, γρήγορα και απλά.

Δοκιμή γυαλιών οράσεως online

Επέλεξε κι εσύ δοκιμή γυαλιών οράσεως online και ανανέωσε την εμφάνισή σου εύκολα, γρήγορα και απλά

Αναρωτιέσαι ακόμα γιατί να χρησιμοποιήσεις εικονική δοκιμή γυαλιών;

Συχνές Ερωτήσεις για την εικονική δοκιμή γυαλιών στα Οπτικά Μαρκάκης

Επιστροφή στην κορυφή