Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Γυναικεία γυαλιά ηλίου 2024: ανακάλυψε όλες τις τάσεις της νέας χρονιάς

Γυναικεία γυαλιά ηλίου 2024: ανακάλυψε όλες τις τάσεις της νέας χρονιάς

Με 330 περίπου ημέρες ηλιοφάνεια, τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ που στην χώρα μας μας συντροφεύει όλο τον χρόνο. Ειδικά τους καλοκαιρινούς και τους ανοιξιάτικους μήνες,  η ηλιακή ακτινοβολία φτάνει τις μεγαλύτερες τιμές της εξαιτίας της θέσης του ήλιου γεγονός που κάνει τα γυαλιά ηλίου απαραίτητα τόσο για την προστασία των ματιών μας όσο και της περιοχής γύρω από αυτα.

Κάθε χρόνο λοιπόν, βρισκόμαστε αντιμέτωπες με το δίλημμα τι γυαλιά ηλίου να επιλέξουμε ή αναρωτιόμαστε τι γυαλιά ηλίου θα φορεθούν πιο πολύ –μιας και όλες θέλουμε να μένουμε πάντα ενημερωμένες για τις τάσεις την μόδας διατηρώντας όμως ταυτόχρονα και το προσωπικό στυλ. Ευτυχώς, οι τάσεις της μόδας στα γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2024 συνδυάζουν τη διαχρονικότητα και το μοντέρνο με επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις. Είτε επιλέξετε ένα ζευγάρι, διαχρονικά και κομψά, μαύρα γυαλιά ήλιου είτε προτιμήσετε ένα ζευγάρι με καθρέφτες σε έντονα χρώματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε μοδάτη και κομψή και στις δύο περιπτώσεις.

Γυναικεία γυαλιά ηλίου 2024: τετράγωνοι σκελετοί για ιδιαίτερες εμφανίσεις

Τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου είναι η τάση που θα δώσει στο στυλ σας έναν αέρα μοντέρνου και αυθεντικού στυλ. Το αγαπημένο πια γεωμετρικό σχήμα είναι η τέλεια επιλογή για όσες αγαπούν τα ογκώδη πλαίσια διατηρώντας πάντα την κομψότητα. Οι χρωματικές επιλογές είναι αμέτρητες. Από γκρι, μαύρο και καφέ μέχρι τα πιο παιχνιδιάρικα κόκκινο, κίτρινο και μπλε, ό,τι κι αν επιλέξετε θα είστε μέσα στη μόδα και φέτος.

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου: η ρομαντική τάση στα γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2024

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ και αποπνέουν έναν αέρα αθωότητας και ρομαντισμού. Αυτό το κλασικό σχήμα γυαλιών ηλίου προσφέρει μια ευκαιρία να ανανεώσετε το στυλ σας με μια δόση από vintage γοητεία, στο σήμερα. Με έμπνευση από τη δεκαετία του ‘60 αλλά σε συνδυασμό και με τις μοντέρνες γραμμές του σήμερα, τα στρογγυλά γυναικεία γυαλιά ηλίου είναι η ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να ξεχωρίζουν. 

Κοκκάλινα γυαλιά ηλίου, για στυλ που αντέχει στον χρόνο

Τα κοκκάλινα γυναικεία γυαλιά ηλίου είναι μια ακόμα πολύ κλασική επιλογή για το 2024 που μπορεί να σας συντροφεύσει σε όλες σας τις εμφανίσεις. Εδώ το χρώμα του σκελετού μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επιλέγοντας ένα κλασικό χρώμα (όπως μαύρο ή καφέ) θα δώσετε μια νότα κομψότητας και στυλ στην εμφάνισή σας. Αν εναλλακτικά,  επιλέξετε ένα πιο ζωηρό και έντονο χρώμα (όπως κόκκινο, μωβ ή κίτρινο) θα απογειώσετε την εμφάνισή σας, με μία μόνο κίνηση δίνοντάς της ένα πιο παιχνιδιάρικο τόνο. Με διαχρονικό design και ανθεκτικότητα, είναι σίγουρο πως αυτά τα γυαλιά θα σας συντροφεύουν για πολλά καλοκαίρια αλλά και χειμώνες. 

Σκελετός πεταλούδα για τολμηρές εμφανίσεις με τα απόλυτα γυναικεία γυαλιά ηλίου και το 2024

Τα γυαλιά ηλίου πεταλούδα είναι το απόλυτο fashion statement για το 2024. Με μεγάλους φακούς και κομψούς σκελετούς, αυτά τα γυαλιά ηλίου θα δώσουν μια δόση αυτοπεποίθησης στην εμφάνισή σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο πλήθος. Είτε επιλέξετε ένα κλασικό χρώμα όπως μαυρο ή καφέ είτε ένα πιο ιδιαίτερο όπως μωβ, κόκκινο ή πράσινο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Μαύρα γυαλιά ηλίου, μια επιλογή που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Τα μαύρα γυναικεία γυαλιά ηλίου είναι αδιαμφισβήτητα ο βασιλιάς στον κόσμο της μόδας το 2024 όπως και κάθε χρόνο φυσικά. Με την κλασική και διαχρονική τους αίγλη, αυτά τα γυαλιά ηλίου προσφέρουν έναν ευέλικτο συνδυασμό με κάθε στυλ και ντύσιμο, από το πιο casual έως το πιο επίσημο. Στα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε όλα τα αγαπημένα σας brands ανάλογα με το στυλ που προτιμάτε όπως Gucci, Ray Ban, Vogue, Versace και πολλά άλλα. 

Γυαλιά ηλίου καθρέφτης: μια από τις πιο hot τάσεις στα γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2024

Οι γυαλιστεροί καθρέφτες με έντονα χρώματα (πορτοκαλί, πράσινο, μπλε, κίτρινο) στους φακούς των γυαλιών σας δημιουργούν έναν μοντέρνο και μυστηριώδη χαρακτήρα. Αυτή η τάση έχει κατακτήσει τις πασαρέλες και τους δρόμους τα τελευταία χρόνια και παραμένει στην κορυφή και φέτος, προσφέροντας στο στυλ σας ένα αίσθημα πρωτοτυπίας.

Γυναικεία γυαλιά ηλίου 2024: cat eye, για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Είναι ένα σχέδιο που κυριαρχεί στις τάσεις για τα γυναικεία γυαλιά ηλίου του 2024, και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Τα γυαλιά ηλίου cat eye χαρακτηρίζονται από έντονες γωνίες ενώ συχνά τα βλέπουμε σε πολύ ιδιαίτερα και εντυπωσιακά χρώματα. Ταυτόχρονα, το μαύρο χρώμα σε αυτά τα γυναικεία γυαλιά ηλίου δίνει ένα πιο μίνιμαλ ύφος στην εμφάνισή σας. Οι επιλογές είναι αμέτρητες!  Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι για εκείνες που θέλουν να βάλουν μια πινελιά θηλυκότητας και έντασης στο στυλ τους αλλά και για όσες θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. 

Γυαλιά ηλίου aviator, για πρακτικότητα και άνεση

Τα αγαπημένα αυτά γυαλιά ηλίου αρχικά σχεδιάστηκαν για πιλότους και εδώ και πολλά χρόνια έχουν κατακτήσει μια θέση στην καρδιά όλων. Με αεροδυναμική εμφάνιση και μεγάλους κυκλικούς φακούς, τα γυαλιά ηλίου aviator προσθέτουν μια κλασική νότα στο στυλ, ενώ παράλληλα παρέχουν εξαιρετική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι ιδανικά για εκείνες που έχουν ένα πιο αθλητικό και casual στυλ στην καθημερινότητά τους ενώ ταυτόχρονα μπορούν να συνδυαστούν άψογα ακόμα και με τις πιο ιδιαίτερες και επίσημες  εμφανίσεις.

Στα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης θα βρεις γυναικεία γυαλιά ηλίου και το 2024 από όλα τα αγαπημένα σου brands

Όποια τάση κι αν διαλέξεις να ακολουθήσεις φέτος για τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σου στα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης θα βρεις την πιο πλούσια ποικιλία σε σχέδια. Από τα κλασικά τετράγωνα μέχρι τα πιο ιδιαίτερα στρογγυλά και από τους εντυπωσιακούς καθρέφτες μέχρι την κλασική πια πεταλούδα, ό,τι κι αν ψάχνεις θα το βρεις εδώ.

Και φυσικά, θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει όχι μόνο στην προσωπικότητά σου αλλά και στο σχήμα του προσώπου σου, έτσι ώστε να σε συντροφεύουν κάθε λεπτό της ημέρας, χειμώνα-καλοκαίρι. 

Τα νέα μας

Επιστροφή στην κορυφή