Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Transitions: Υπάρχουν «έξυπνοι» φακοί;

Transitions: Υπάρχουν «έξυπνοι» φακοί;

 

Οι Τransitions φακοί από την Essilor προσαρμόζονται αυτόματα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού. Σε εσωτερικούς χώρους είναι διαυγείς και λευκοί και όταν μεταφέρεστε σε εξωτερικούς χώρους και είστε εκτεθειμένοι στο φως του ήλιου, σκουραίνουν αυτόματα. Οι Transitions φακοί είναι επίσης γνωστοί ως και έξυπνοι φακοί.

 

Πως λειτουργούν οι φακοί Transitions;

Όταν οι Transitions φακοί εκτίθενται σε υπεριώδες φως, τα μόρια του φακού αλλάζουν και προκαλούν σκουρότητα. Αυτό μπορεί να προσφέρει βέλτιστη οπτική άνεση και προστασία όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Οι Transitions φακοί εξακολουθούν να σκουραίνουν ακόμη και σε συννεφιασμένες ημέρες, αφού η ακτινοβολία UV μπορεί να διαπεράσει τα σύννεφα. Οι περισσότεροι φωτοχρωμικοί φακοί συνήθως δεν σκουραίνουν στο αυτοκίνητο, καθώς τα παρμπρίζ εμποδίζουν το μεγαλύτερο μέρος του υπεριώδους φωτός.

 

Ξεκούραστη οδήγηση με Transitions XTRActive.

 

Τα περισσότερα παρμπρίζ των αυτοκινήτων εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία, που σημαίνει ότι οι κλασικοί φωτοχρωμικοί φακοί δεν θα ενεργοποιηθούν και θα παραμείνουν λευκοί ακόμα και όταν οδηγείτε σε έντονο φως. Ωστόσο, η νέα τεχνολογία επέτρεψε σε ορισμένους φωτοχρωμικούς φακούς να ανταποκρίνονται και να ενεργοποιούνται ακόμα και σε συνθήκες συννεφιάς.

Οι Transitions XTRActive είναι οι πρώτοι φωτοχρωμικοί φακοί που ενεργοποιούνται πίσω από ένα παρμπρίζ, δηλαδή η τέλεια λύση φακού κατά την οδήγηση. Μπορείτε να συνδυάσετε τον σχεδιασμό φακού που έχετε επιλέξει με αυτήν την προηγμένη, έξυπνη τεχνολογία, με αποτέλεσμα τη βέλτιστη οπτική άνεση και προστασία σε όλες τις συνθήκες.

Οι Transitions φακοί γίνονται τόσο σκούτοι όσο τα συμβατικά γυαλιά ηλίου και ταιριάζουν σε όλους τους σκελετούς. Επίσης η τεχνολογία #transitions μπορεί να ενσωματωθεί σε πολυεστιακό και μονοεστιακό φακό. 

Εάν είστε πρεσβύωπες, η τεχνολογία της  έξυπνης αυτής μετάβασης είναι διαθέσιμη με τις σειρές Varilux X, σειρά Varilux S, Varilux Physio 3.0, Varilux Comfort N.E. Εάν χρειάζεστε φακούς για να διορθώσετε την μακρινή σας
 

Τα νέα μας

Επιστροφή στην κορυφή