Μετάβαση στις επιλογές Cookies

Μονάδα Οπτομετρίας και Εφαρμογής Φακών Επαφής

Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης

Μονάδα Οπτομετρίας και Εφαρμογής Φακών Επαφής

 

Στα «Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης» θα βρείτε μια υπερσύγχρονη Μονάδα Οπτομετρίας, η οποία σας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα εφαρμογής φακών επαφής για την ιδανικότερη όραση.

Σε ένα αυτόνομο, σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο τεχνολογικά χώρο και σε συνεργασία με όλες τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, λειτουργεί η Οπτομετρική Μονάδα Φακών Επαφής και Βοηθημάτων Χαμηλής Όρασης των «Οπτικών Κέντρων Μαρκάκης» στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού 33.

Η υποδομή αυτή του Τμήματος Οπτομετρίας προσφέρει εφαρμογές σε όλους τους τύπους φακών επαφής, όπως επίσης και έλεγχο για την επιλογή Βοηθημάτων Χαμηλής Όρασης, σε άτομα που έχουν ανάγκη να καλύψουν ελλείμματα στην όρασή τους. Οι τύποι φακών επαφής είναι οι εξής: Μυωπίας, Υπερμετρωπίας, Αστιγματισμού, Πρεσβυωπίας, Έγχρωμοι (Αισθητικοί/ Κοσμητικοί), Θεραπευτικοί, Κερατοκωνικοί, Καταρρακτικοί, Φωτοφοβίας, Αφακίας και Ορθοκερατολογίας.

Οι φακοί επαφής αποτελούν ένα διορθωτικό, κοσμητικό και θεραπευτικό μέσο.
Ήρθαν να προστεθούν σαν μία εναλλακτική πρόταση από τα γυαλιά οράσεως, προσφέροντας μεγαλύτερο πεδίο όρασης, κανονικό μέγεθος ειδώλου, μειωμένα σφάλματα εκτροπών και χρήση σε όλες τις καταστάσεις και συνθήκες.

Πάνω από όλα, οι φακοί επαφής μπορούν να προσφέρουν ξεκούραστη όραση, με άνεση και ασφάλεια, έτσι ώστε ο χρήστης να βλέπει και να αισθάνεται καλά.

Το κύριο μέλημα μίας Μονάδας Οπτομετρίας είναι να κάνει την ιδανικότερη επιλογή φακών επαφής, ούτως ώστε να προσφέρει στον χρήστη μία ασφαλή, υγιή και σωστή λύση για κάθε οφθαλμολογικό πρόβλημα.

 

 

 

Τα νέα μας

Επιστροφή στην κορυφή