Μετάβαση στις επιλογές Cookies
Γυαλιά οράσεως

Γυαλιά οράσεως

Στο Οπτικό Κέντρο Μαρκάκη και ειδικότερα στο τμήμα σκελετών, μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
 
Το ειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στα γυαλιά σας και την σωστότερη όραση ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Υπάρχουν όλα τα μοντέλα των εργοστασίων και ειδικά γυαλιά για κάθε περίπτωση (ειδικά για αλλεργίες, άθραυστα και ελαφριά).
 
Επίσης έχουμε την αποκλειστικότητα για πολλές γνωστές φίρμες, όπως τα βραβευμένα γυαλιά από τιτάνιο της εταιρείας Air Titanium, καθώς και τα γυαλιά με επιχρύσωση της Chopard.


Πολυεστιακοί φακοί
Οι πολυεστιακοί φακοί είναι η μοντέρνα και άνετη λύση για να ξεπεραστεί η δυσκολία εστίασης των ματιών σε μακρινά και κοντινά αντικείμενα.
 
Η όραση που παρέχουν είναι σταθερά καθαρή και φυσική για όλες τις αποστάσεις, ιδιαίτερα τις ενδιάμεσες (π.χ επιφάνεια γραφείου, οθόνη Η/Υ, ταμπλό αυτοκινήτου, νεροχύτης) και προς όλες τις οπτικές διευθύνσεις. Τώρα τα πολλά ζευγάρια γυαλιών, γίνονται ένα που σας συνοδεύει σε κάθε σας δραστηριότητα.
 
Η ποικιλία των πολυεστιακών φακών είναι ικανή να καλύψει κάθε απαίτηση: με αντιανακλαστικές επιστρώσεις, λεπτοί και ασφαιρικοί για τις μεγάλες διοπτρίες, σκουρόχρωμοι για τον ήλιο, καθώς και με διαφορετικές διαβαθμίσεις για την οπτική ζώνη για κοντά, ανάλογα με το είδος εργασίας σας.
 
Η επιλογή του σκελετού για εμάς είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Θα πρέπει να "κάθεται" όπως λέμε πολύ καλά πάνω στη μύτη. Χωρίς να πιέζει, να στηρίζεται σίγουρα και σε καλή απόσταση από τα μάτια, με τη σωστή κλίση. Στη συνέχεια αφού γίνουν οι μετρήσεις ερχόμαστε στη σωστή επιλογή του τύπου του πολυεστιακού φακού που θα φορέσετε. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες φακών όπως ESSILOR VARILUX, HOYA, ZEISS, PENTAX, NIKON, για να εξασφαλίσουμε στο πελάτη τα εξής:
 

Φυσική και άνετη όραση σε όλες τις αποστάσεις με διευρυμένο οπτικό πεδίο

μεση και εύκολη προσαρμογή

Ξεκούραστη θέση του σώματος και φυσική κίνηση της κεφαλής

Σωστή διόφθαλμη όραση και μείωση των περιφερειακών παραμορφώσεων

Προσαρμογή στις ατομικές σας ιδιαιτερότητες ( π.χ νέος ή ώριμος πρεσβύωπας, φύση της εργασίας του ατόμου κ.α)


Τα πολυεστιακά γυαλιά, για εμάς στο Οπτικό Κέντρο Μαρκάκη, δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ μόδας αλλά και ένα βοήθημα κατασκευασμένο με ακρίβεια ώστε να λύνει τα ειδικά οπτικά προβλήματά σας, με απόλυτα φυσικό τρόπο. 


Επιστρώσεις 

Οι κύριες επιφάνειες του συστήματος οφθαλμού-φακού, είναι υπεύθυνες για τον σχηματισμό ειδώλων λόγω των αντανακλάσεων και διαθλάσεων των ακτινών που προέρχονται από φωτεινές πηγές, οι οποίες βρίσκονται εμπρός ή πίσω από τον διοπτροφόρο. Τα είδωλα αυτά, που παραμορφώνουν το οπτικό μήνυμα και δημιουργούν πολλές αρνητικές συνέπειες για την όραση, περιορίζονται με αντιανακλαστικές επιστρώσεις.
 
Η αντιανακλαστική επεξεργασία, είναι η εναπόθεση ενός στρώματος υλικού (συνήθως φθοριούχου μαγνησίου, στα κρύσταλλα και χαλαζία, στα πλαστικά) στην επιφάνεια του φακού, συγκεκριμένου πάχους, που έχει σαν σκοπό την εξαφάνιση των ενοχλητικών αντανακλάσεων, καθώς και την αύξηση της διαπερατότητας του φακού (δηλαδή της διαφάνειας τους).
 
Είναι επιβεβλημένη η χρήση τους για εργασία κάτω από τεχνητές πηγές φωτισμού, για νυχτερινή οδήγηση (λόγω της μείωσης των αντανακλάσεων, αύξηση της λαμπρότητας της εικόνας και μετριασμό των πλασματικών αντιλήψεων δηλαδή είδωλα), για υψηλές μυωπίες κ.α.

Τα νέα μας

Επιστροφή στην κορυφή