Μετάβαση στις επιλογές Cookies

Carrera

Ανακαλύψτε τα παιδικά γυαλιά ηλίου Carrera, συνώνυμο της ποιότητας και της κορυφαίας αισθητικής. Η εμπνευσμένη από τον κόσμο των αγώνων σχεδίασή τους προσδίδει ένα μοντέρνο και δυναμικό στυλ που αρέσει στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες. Οι φακοί των παιδικών γυαλιών ηλίου Carrera παρέχουν εξαιρετική προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB, προστατεύοντας τα μάτια των παιδιών από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τα παιδικά γυαλιά ηλίου Carrera χαρακτηρίζονται από ανθεκτική κατασκευή και ποιοτικά υλικά, ώστε να αντέχουν στις απαιτήσεις των δραστηριοτήτων των παιδιών

Τα παιδικά γυαλιά ηλίου χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και καλή εφαρμογή, ενώ οι εύκαμπτοι βραχίονες εξασφαλίζουν άνεση κατά τη χρήση ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός και οι ζωηρές χρωματικές επιλογές προσφέρουν μια στυλάτη και εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα παιδικά γυαλιά ηλίου Carrera είναι ιδανική επιλογή για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που αναζητούν υψηλή ποιότητα, προστασία και στυλ. Επιτρέπουν στα παιδιά να απολαμβάνουν τις δραστηριότητές τους στον ήλιο με ασφάλεια και αίσθηση αυτοπεποίθησης και στους γονείς σιγουριά για την προστασία των παιδιών τους.

Δεν βρέθηκαν προϊόντα
catalog bottom banner 1
6 άτοκες δόσεις
Επιστροφή στην κορυφή